Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Printul Paul si Remus Truica isi vor petrece Revelionul acasa. Magistratii au prelungit arestul la domiciliu

Printul Paul

Magistratii Curtii de Apel Brasov au hotarat, miercuri seara, prelungirea arestului la domiciliu cu inca 30 de zile pentru Remus Truica, avocatul Robert Rosu si Printul Paul, in dosarul privind retrocedarea ilegala a Fermei Baneasa, potrivit Agerpres.

In 11 decembrie a.c, Curtea de Apel Brasov a respins cererea DNA de arestare preventiva a inculpatilor din acest dosar, judecatorii stabilind pentru Remus Truica si avocatul Robert Rosu masura arestului la domiciliu, iar pentru Dan Andronic, Marius Marcovici si Lucian Mateescu sa fie cercetati sub control judiciar.

Pe 12 decembrie, Curtea de Apel Brasov a respins si cererea DNA de arestare preventiva a Printului Paul, si el primind arest la domiciliu.

Potrivit DNA, Remus Truica este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influienta,spalare de bani, dare de mita si complicitate la abuz in serviciu. Printul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumparare de influienta, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu.

Procurorii sustin ca, incepand cu noiembrie 2006, Remus Truica, avocatul Robert Rosu si alte persoane au constituit un grup infractional care a avut ca scop dobandirea intregii averi revendicate nelegal de Printul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic,. Marius Marcovici si Lucian Mateescu.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 30 Decembrie 2015
Citeste mai multe despre: Printul Paul, Remus Truica, arest la domiciliu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed