Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Povestea de dragoste de zeci de ani a lui Cornel si Ileana Ciuculete. VIDEO arhiva cu Maria Ciobanu si Dolanescu la nunta lor

Embed:

Mai indragostiti ca oricand, in ziua in care au implinit 18 ani de iubire, Ileana Ciuculete si Cornel Gales, care pareau sa detina reteta fericirii, au mers la duhovnicul lor.

S-a intamplat in 2014, iar cu aceasta ocazie postul Acasa TV a difuzat imagini exclusive cu cei doi - la fel de indragostiti ca in prima zi in care s-au cunoscut.

Cei doi marturiseau atunci ca dragostea lor "este cu nabadai" si ca atunci cand au avut "probleme in viata" s-au dus la duhovnic sa se sfatuiasca.

Asa au facut si pe 8 martie 2014, cand cei doi au sarbatorit 18 ani de iubire si de casatorie, la biserica, in fata preotului.

"Am vrut neaparat sa trecem pe la dumneavoastra, ca, le-am si spus, dumneavoastra sunteti duhovnicul nostru si atatea lucruri bune ne-ati invatat.

Si cand am gresit ne-ati si urechiat si ne-a prins bine. Si cand am avut in viata greutati ne-ati salvat." - spunea la acea vreme Ileana Ciuculete la Acasa TV.

Cornel Gales, Ileana Ciuculete

Apoi, artista a povestit cum la nunta lor .. Cornel a plans.

"Iar el a plans. Tot momentul el a plans, iar eu il calcam pe picior." - spunea Ileana, care si-a adus aminte si cum a fost imbracata: "Era racoare, era destul de frig si pe 8 martie, atunci, iar eu aveam o rochie cu umerii goi si am crezut ca .."

Insa Cornel a intrerupt-o, zambind: "A avut o rochita roz pentru ca nu a fost domnisoara."

Ileana Ciuculete

La nunta lui Ileana Ciuculete si Cornel Gales a venit lume multe si, bineinteles, cei mai mari cantareti de muzica populara care erau in viata la acea vreme, Ion Dolanescu si Maria Ciobanu.

Ei apareau pentru prima data, dupa mult timp, impreuna in acelasi loc.

"Ceea ce ne-am dorit noi s-a intamplat. A fost un regal, un spectacol, au fost multi colegi de-ai Ilenei, a fost frumos." povestea Cornel.

"Majoritatea colegilor, doamna Maria Ciobanu.. Pai doamna Maria Ciobanu si domnul Ion Dolanescu au cantat pentru prima oara la aceeasi nunta dupa ce s-au despartit de atatia ani, in aceeasi locatie .." - spunea si Ileana.

Maria Ciobanu, Ileana Ciuculete
Ion Dolanescu, Ileana Ciuculete

Chiar si atunci, dupa 18 ani de casnicie, ei recunosteau ca sunt gelosi - semn ca se iubeau foarte mult si ca erau fericiti.

"Eu sunt geloasa pe el. Sunt geloasa pentru ca ce este al meu trebuie sa fie numai al meu." - spunea Ileana Ciuculete.

Cornel Gales, Ileana Ciuculete

Reporter: Cum este doamna Ileana ca sotie?
Cornel Gales: "Doamna Ileana ca sotie este minunata! Daca zic altceva, dracii m-au luat!".

Ileana Ciuculete

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Martie 2017
  • Maria Ciobanu, Ileana Ciuculete
  • Ion Dolanescu, Ileana Ciuculete
  • Cornel Gales, Ileana Ciuculete
  • Ileana Ciuculete
  • Cornel Gales, Ileana Ciuculete
  • Cornel Gales, Ileana Ciuculete
  • Ileana Ciuculete
  • Ileana Ciuculete
  • Ileana Ciuculete, Maria Ciobanu
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed