Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Portarul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, Razvan Stanca, si-a pierdut portofelul. Cine a fost omul care i l-a inapoiat

Razvan Stanca

Razvan Stanca, portarul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, si-a pierdut portofelul in care se aflau bani, documente personale si carduri bancare. Din fericire pentru el, un agent de politie l-a gasit si i l-a inapoiat.

Un politist din Gorj se afla in timpul serviciului, la bordul unei autospeciale, cand a vazut pe trotuar un portofel. Omul legii a oprit masina, s-a dat jos si a luat portmoneul. A gasit inauntrul sau bani, carduri bancare si acte personale, ce l-au ajutat sa il identifice pe proprietar, nimeni altul decat portarul echipei de fotbal Pandurii, Razvan Stanca.

Stanca

In aceeasi zi, la sediul politiei din Targu Jiu a avut loc o intalnire intre cei doi, iar politistul i-a inmanat portofelul portarului, care i-a multumit pentru gestul sau.

Patania a fost postata de Politia Romana pe pagina oficiala de Facebook a institutiei, alaturi de o poza cu cei doi protagonisti. Pana in prezent, vestea a strans peste 1.400 de like-uri si 61 de redistribuiri.
 

 

Sursa: Facebook.com, Data publicarii: 3 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed