Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Pilotii Lufthansa au renuntat la greva prevazuta pentru marti

Avion Lufthansa pe aeroport

Sindicatul german al pilotilor, Cockpit, a renuntat luni la greva prevazuta pentru marti asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa.

"Cockpit nu va face greva care era prevauta pentru marti", a anuntat, intr-un comunicat, sindicatul, explicand ca cei din conducerea Lufthansa au facut o noua propunere si aceasta urmeaza sa fie discutata

Cockpit, in conflict cu Lufthansa asupra conditiilor de iesire la pensie a pilotilor, a anuntat luni o greva pentru marti, a patra miscare de acest tip in mai putin de doua saptamani, care ar fi trebuit sa afecteze zborurile de lung curier cu plecare si sosire din Frankfurt in intervalul orar 09.00-17.00 (10.00-18.00 ora Romaniei).

Ulterior, Lufthansa a anuntat ca toate zborurile de lung curier cu plecare si sosire din Frankfurt vor fi asigurate potrivit programului stabilit pentru marti, in pofida grevei.

Potrivit comunicatului aparut pe site-ul oficial al companiei, Lufthansa a inlocuit pilotii care vor face marti greva. Pasagerii au fost sfatuiti sa isi verifice zborurile deoarece sunt posibile intarzieri.

Dupa esecul negocierilor la sfarsitul lui august, Cockpit a organizat deja trei greve de mai multe ore care au condus la anularea a 475 de zboruri in total, care asigurau in special legaturi interne si europene. Ultima a avut loc la 10 septembrie la Munchen.

Pasagerii fiind in general informati cu suficient timp inainte, aceste greve nu au generat haos in aeroporturi. Ele costa insa scump compania, ale carei conturi au fost deja afectate in acest an de o pierdere de 60 de milioane de euro generata de o miscare sociala de trei zile in aprilie.
 

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 15 Septembrie 2014
Citeste mai multe despre: Lufthansa, aeroportul din Frankfurt, zboruri, greva,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed