Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Patru turnuri de 17 etaje ar putea aparea in sectorul 2 al Capitalei, pe strada Baicului

bloc

Patru turnuri de 17 etaje ar putea aparea in sectorul 2 al Capitalei, pe strada Baicului, numarul 31, pe o bucata din terenul fostei platforme industriale Sintofarm.

Blocurile ar urma sa adaposteasca 718 apartamente cu spatii comerciale la parter si 861 locuri de parcare, potrivit unui proiect prezentat miercuri la Comisia Tehnica de Urbanism de pe langa Primaria Capitalei.

Langa acest teren se afla mai multe depozite dezafectate, parte din fosta fabrica. In zona, pe alte terenuri apartinand fostelor industrii s-au construit deja doua cartiere rezidentiale, cu cladiri inalte - Doamna Ghica Plaza si Planorama. Strada Baicului, str. Paharnicul Turturea, str. Dumitru Slugeru, sunt strazi cu un singur fir pe sens, o banda fiind ocupata de masini parcate neregulamentar, iar zona este foarte aglomerata la orele de varf. Singura artera mai larga care iriga zona este strapungerea Doamna Ghica, insa ea se blocheaza la capete, la intersectia cu Sos. Colentina si la Piata Delfinului, Primaria Capitalei nerealizand pasajele necesare.

Citeste mai multe pe hotnews.ro

 

Sursa: hotnews.ro, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: hotnews, Bucuresti, Baicului, bloc, turn,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed