Panica intr-un bloc din Iasi, dupa ce un apartament a luat foc pentru a treia oara. Cine este vinovatul pentru incendii

Ultimul update: Joi 10 Martie 2016 07:09
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016 12:40
Categorie: Actualitate

Panica luni dimineata in centrul Iasiului, dupa ce un apartament dintr-un bloc a fost cuprins de flacari. Speriati, vecinii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de pompieri au venit la fata locului si s-au chinuit sa stinga incendiul.

Un batran care locuieste in imobilul respectiv a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a suferit un atac de panica.

In apartament locuieste o femeie, impreuna cu fiica sa, care, spun vecinii, sufera de o boala psihica. Mama acesteia povesteste ca a lasat-o pe tanara singura in casa, iar cand s-a intors locuinta era in flacari. Din fericire, fata a iesit la timp din apartament si nu a patit nimic, insa unul dintre locatari a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a suferit un atac de panica.

Vecinii sunt revoltati si spun ca asta este a 3-a oara cand are loc un incendiu, in aceeasi locuinta. Acestia povestesc ca au depus mai multe plangeri la politie, insa autoritatile spun ca nu au cum sa-i ajute. Si de aceasta data s-a deschis o ancheta pentru a se afla exact cauza incendiului.
 

Doi supravietuitori din Colectiv au stat de vorba cu BBC despre seara tragediei. Alex si Cristian sunt tratati in Newcastle

Doi supravietuitori din Colectiv au stat de vorba cu BBC despre seara tragediei. Alex si Cristian sunt tratati in Newcastle

Accident Vâlcea, Câineni

Traficul feroviar, blocat în Vâlcea, în urma unui accident

Românii pot vota logo-ul preferat, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire

Osemintele a trei luptători anticomuniști, exhumate

Motociclist Bran

Motociclistul urmărit si lovit de o mașină de poliție este și el polițist

Pomohaci contestă decizia de caterisire

Șofer de TIR român, considerat erou în Elveția