Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Panica intr-un bloc din Iasi, dupa ce un apartament a luat foc pentru a treia oara. Cine este vinovatul pentru incendii

Embed:

Panica luni dimineata in centrul Iasiului, dupa ce un apartament dintr-un bloc a fost cuprins de flacari. Speriati, vecinii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de pompieri au venit la fata locului si s-au chinuit sa stinga incendiul.

Un batran care locuieste in imobilul respectiv a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a suferit un atac de panica.

In apartament locuieste o femeie, impreuna cu fiica sa, care, spun vecinii, sufera de o boala psihica. Mama acesteia povesteste ca a lasat-o pe tanara singura in casa, iar cand s-a intors locuinta era in flacari. Din fericire, fata a iesit la timp din apartament si nu a patit nimic, insa unul dintre locatari a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a suferit un atac de panica.

Vecinii sunt revoltati si spun ca asta este a 3-a oara cand are loc un incendiu, in aceeasi locuinta. Acestia povestesc ca au depus mai multe plangeri la politie, insa autoritatile spun ca nu au cum sa-i ajute. Si de aceasta data s-a deschis o ancheta pentru a se afla exact cauza incendiului.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Martie 2016
Citeste mai multe despre: incendiu, iasi, apartament,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed