Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O pensionara din Braila a descoperit gandaci in orezul primit ca ajutor alimentar de la UE. Primar: "Nu e prima data"

orez cu gandaci Braila

O pensionara din municipiul Braila a sesizat ca a gasit gandaci in pungile cu orez primite in pachetul de ajutoare alimentare de la UE, motiv pentru care intreg lotul de orez a fost desigilat si trimis inapoi.

Primarul Brailei, Marian Dragomir,  spune ca este al doilea caz de acest gen care are loc in oras.

"Cei care au ambalat orezul respectiv au intreaga responsabilitate. Noi nu avem voie sa desigilam acele pachete fara a exista o sesizare. In momentul in care s-a depus sesizarea, s-au desigilat toate pachetele in prezenta reprezentantilor Directiei de Asistenta Sociala. Am inteles ca orezul a fost returnat. A fost adus un alt lot de orez.

Este a doua oara cand apare aceasta problema cu orezul. Ori furnizorul nu este unul serios, ori cei care au organizat licitatia trebuie sa ia masuri, si aici vorbim despre Guvern", a declarat Dragomir.

Primarul Brailei a precizat ca avand in vedere ca aproximativ 4.000 dintre beneficiarii de ajutoare alimentare de la UE, dintr-un total de 14.595 de persoane, nu s-au prezentat sa isi ridice pachetele, s-a inceput redistribuirea alimentelor ramase tot catre persoanele care le-au ridicat in prima etapa.

Fiecare persoana beneficiaza de 17,6 kg de produse alimentare, respectiv 4 litri de ulei, 2 kg de zahar, 2 kg faina, 4 kg malai, 2 kg orez, 2 pungi de paste fainoase, 2 conserve carne de vita, 2 conserve pate de ficat, 2 conserve de pasta de tomate si 2 pungi de fasole.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Octombrie 2016
Citeste mai multe despre: orez, ajutoare alimentare, braila, gandaci,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed