Ads by INTERNET PROTV

O bucata de zid dintr-o cladire aflata in reparatii s-a prabusit peste trecatori, in Brasov. Doua persoane au fost ranite

Embed:

Incident grav miercuri dupa-amiaza, pe o strada din centrul Brasovului. O bucata de zid dintr-o cladire aflata in reparatii s-a prabusit peste trecatori.

Un batran de 78 de ani si o tanara de 23 au fost raniti.

Cladirea cu doua nivele era foarte subrezita si tocmai de aceea proprietarii s-au apucat sa o repare. Au demolat acoperisul, iar acum lucrau la ridicarea unuia nou. Constructorii au inconjurat imobilul cu o schela din lemn montata la inaltime, iar pe sub ea circulau pietonii.

Pe neasteptate, o bucata din zidul subred al cladirii s-a desprins, a cazut pe schela pe care a rupt-o si s-a prabusit apoi pe trotuar. Batranul de 78 de ani si tanara de 23 care treceau pe acolo chiar in acel moment au fost raniti usor la cap.

Catarati pe acoperis, muncitorii n-au vazut nimic. Au auzit doar bubuitura si tipetele victimelor si ale martorilor speriati.

"Fata era aproape de trecere, batranul era exact unde s-a intamplat. Au venit jos placi de lemn, grinda, caramida. Domnul a cazut lat jos. Din cate am vazut, era ranit ca nu se putea ridica de jos. Fata era toata murdara, speriata", povesteste o martora.

Loviti la cap si in stare de soc, batranul si tanara au fost dusi repede la spital.

Ioana Chitea, purtatorul de cuvant al spitalului judetean Brasov:
"Pacientii amandoi sunt constienti cu traumatisme minore craniene, fara pierderea starii de constienta. In acest moment, sunt in curs de investigatii. Viata lor nu este pusa in pericol."

Proprietarul cladirii a refuzat sa dea declaratii.

Incidentul este anchetat acum de politisti si de Inspectoratul de Stat in Constructii. Acestia trebuie sa verifice de ce proprietarul si constructorul nu au securizat zona astfel incat trecatorii sa fie protejati.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: zid, cladire in reparatii, brasov, raniti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed