Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O batrana de 87 de ani a ars de vie in propria casa. Pompierii inca cerceteaza cauzele incendiului

Embed:

Sfarsit cumplit pentru o batrana de 87 de ani din judetul Botosani care a fost prinsa ca intr-o capcana in incendiul care i-a cuprins casa.

Vecinii au sarit in ajutor si au vrut sa stinga valvataia cu galeti cu apa, apoi au cerut ajutorul pompierilor. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea femeii

Fumul gros care iesea din camera victimei a fost observat de catre vecini, iar in momentul in care oamenii s-au apropiat au vazut ca flacarile incepeau sa se extinda.

Batrana locuia singura de mai multi ani si pentru ca se deplasa foarte greu un frate de-al ei trecea zilnic pe la ea, ii aducea mancare si ii facea focul.

Reporter: “Locuia singura?”
Cumnata victimei: “Da, singura. Nu prea mai putea sa umble.”
Reporter: “Ce credeti ca s-a intamplat?”
“Nu stiu. Poate de la foc, de la soba. Poate o fi fost soba crapata." a raspuns femeia.

Unii dintre vecini cred ca focul a ars mocnit, iar biata femeie a murit intoxicate si apoi flacarile s-au extins.

"Iesea fum pe horn, un fum alb. Numai ce aud galagie de la vecina de alaturi: arde, arde! Ardea tare de acum. Ieseau flacarile pe usa si pe geam. Probabil de aseara ea arde ca tot asa mirosea de aseara. O fi ars mocnit. Ea era bolnava si probabil ca nu s-a mai putut ridica." a spus o vecina.

"Avea un frate care se ingrijea de ea, dar el sta in sat. Am vazut ca iese flacara si pe urma am luat galeata si am venit. Am dat si noi asa cu apa, dar a trebuit sa vina masina de pompieri." a declarat un alt vecin.

"Din pacate, proprietara casei de locuit a fost gasita decedata." a informat Andrei Ciobanu de la ISU Botosani.

La fata locului au ajuns si criminalistii care vor incerca impreuna cu pompierii sa afle de la ce a pornit incendiul. Acestia banuiesc ca focul a pornit fie de la jarul sarit din soba, care a aprins asternuturile de pe pat, fie de la patura cu care se invelise si care ar fi ajuns pe plita incinsa unde a ars mocnit o perioada de timp, iar mai apoi a luat foc. Echipele de interventie au gasit-o pe femeie in pat ceea ce ii face sa creada pe anchetatori ca biata batrana nu a mai avut timp sa reactioneze. Ea nu avea copii si traia din ajutorul rudelor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 1 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: incendiu, batrana, moarta, Botosani,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed