Mircea Sandu, audiat la DNA in scandalul "Mita pentru titlu"

Mircea Sandu

Presedintele FRF Mircea Sandu este audiat la DNA, in dosarul in care procurorii fac cercetari in urma unor declaratii potrivit carora patronul Politehnicii Timisoara ar fi vrut sa mituiasca arbitri.

 Mircea Sandu a fost citat pentru a fi audiat in acest dosar in care procurorii anticoruptie s-au sesizat dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a declarat cotidianului ProSport ca patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, "se pregatea sa dea 1,5 milioane de euro la liga si 500.000 la arbitri" pentru ca formatia sa sa castige titlul sezonul trecut.

Presedintele FRF a venit la sediul DNA in jurul orei 10.00, el nefiind insotit de avocat. Mircea Sandu a spus ca nu vrea sa faca acum declaratii privind audierea sa la DNA. Si Gigi Becali a fost citat petnru a fi audiat ca martor in acest dosar, finantatorul stelist declarand ca se va prezenta numai cand va dori si nu le va spune nimic procurorilor anticoruptie.

Gigi Becali crede ca actiunea DNA il vizeaza pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, el precizand ca finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, i-a spus in urma cu o luna si jumatate ca seful LPF va fi arestat. Becali il asigura pe seful LPF ca nu va declara nimic rau despre el. Insa, in opinia patronului Stelei, sunt "altii care ii vor raul".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca nu doreste sa comenteze pe marginea investigatiilor DNA. In acest dosar a fost audiat, miercuri, la DNA si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, dupa ce Gigi Becali a afirmat despre el ca i s-a propus o suma de bani din partea unui conducator de club pentru arbitraje favorabile in Liga I. Conducatorul CCA il considera vinovat pe finantatorul FC Steaua pentru chemarea sa in fata procurorilor DNA.

Citește și
Gigi Becali
Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir: "Acest bosorog, daca ii dau o palma adoarme"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Cazul
Cazul "Spaga pentru titlu"! El e martorul-cheie in scandalul de coruptie: "Spun tot la DNA!"

Gigi Becali a confirmat ieri dezvaluirile facute de Mircea Sandu in ProSport cu o discutie avuta in urma cu o luna cu presedintele CCA, Vasile Avram (foto).

Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir:
Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir: "Acest bosorog, daca ii dau o palma adoarme"

Scandalul dintre George Becali si Mitica Dragomir, iscat de asa-zise comisioane obtinute ori presupuse spagi cerute in cazul drepturilor de televizare pentru Liga 1 ajunge la urechile judecatorilor.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.