Patru pacienti raniti in incendiul din Colectiv, externati pentru a le face loc victimelor atentatelor de la Bruxelles

Ultimul update: Vineri 25 Martie 2016 07:08
Data publicarii: Marti 22 Martie 2016 13:19
Categorie: Actualitate
colectiv, Belgia

Patru pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati la Spitalul Militar ''Reine Astrid'' din Bruxelles, au fost externati, anunta Ministerul Sanatatii.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii, decizia a fost luata in urma evenimentelor de marti din capitala Belgiei, dar si a faptului ca starea pacientilor este favorabila, acestia neprezentand urgente.

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Ministerul Afacerilor Externe despre decizia de externare a patru pacienti din grupul Colectiv - Belgia, care erau internati la Spitalul Militar ''Reine Astrid'', precizeaza Ministerul Sanatatii, conform Agerpres.

"Ministerul Sanatatii colaboreaza in continuare cu Ministerul Afacerilor Externe cu privire la aceasta situatie si va reveni cu informatii suplimentare", se arata in comunicat.

Silviu Ciocaneli a fost externat in cursul zilei de marti de la Spitalul Militar "Regina Astrid", pentru a face loc pentru cei raniti in atentatele din Bruxelles.

"Este perfect normal ce au facut medicii de acolo, este o siutatie de asa natura in care trebuiau sa faca acest lucru. Atata timp cat pacientii din Romania nu aveau viata pusa in pericol si se aflau pentru recuperare acolo, este firesc sa se intample asa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat in MAI pentru MEDIAFAX.

colectiv, Belgia Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

Explozii in Bruxelles. Raiduri pentru capturarea celui de-al 3-lea suspect. Legatura cu teroristul

Explozii in Bruxelles. Raiduri pentru capturarea celui de-al 3-lea suspect. Legatura cu teroristul "MOST WANTED" al Europei

magistrati

Se înființează o direcție nouă, pe lângă DNA și DIICOT, pentru magistrații penali

București este orașul cu cel mai rău trafic auto din Europa

Cutremur cu magnitudinea 3,8, în Vrancea

Tudorel Toader

Schimbări în justiție. Președintele României nu va mai numi șef la DNA

Stafilococ, găsit în piureul de cartofi servit copiilor cazaţi la pensiunea din Păltiniş

Știrile ProTV pe WhatsApp. Ne puteți trimite mesaje și imagini la 0744 878 878