Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Masuri de siguranta sporite in toate orasele din tara. Fortele speciale vor patrula prin toate zonele aglomerate de Revelion

Embed:

Ofiterii de la Fortele Speciale au patrulat marti prin mai multe orase din tara, iar unii trecatori s-au gandit la ce e mai rau cand i-au vazut.

Fara sa fie vorba de vreo amenintare terorista, luptatorii vor fi prezenti in aceste zile in zonele aglomerate, pentru ca oamenii sa fie in siguranta.

In Timisoara, membrii fortelor speciale au iesit pe strazi inarmati si insotiti de caini.

“Pai doi is si acolo ca m-am si socat cand am vazut asa ceva. Eu asa ceva in viata mea nu am vazut, prima oara cand vad asa ceva. Zici ca suntem in armata, in razboi, in ca-n Afganistan cu veste antiglont, cu cagule din alea Doamne iarta-ma!"

Soldatii au patrulat prin mai multe zone din oras: gara de nord, pietele aglomerate sau complexul studentesc. Vederea lor i-a pus pe ganduri pe multi trecatori.

Reporter: Ce credeti ca se intampla?
Barbat: Probabil is chemati sa urmareasca ceva"

"M-am speriat ca asa ceva nu e normal, Doamne fereste, pai suntem in razboi?In Europa?"

Si in Bucuresti, la Universitate, trupele speciale au zabovit mai multe ore. Cand i-au vazut pe luptatori, unii oameni s-au speriat. Altii s-au amuzat.

"Sigur e ceva... Nu e inregula, altfel nu ar fi aici."

Reporter: "Ce credeti ca fac aici?
Tanara: Cauta teroristi."

Politia Romana a anuntat ca masurile de securitate de sarbatori au fost luate la nivelul intregii tari. Peste 10 mii de politisti vor fi pe strazi.

Astfel de patrule echipate ca de interventii speciale veti avea ocazia sa vedeti zilele acestea in toate zonele centrale din marile orase.

Patrularea face parte dintr-o actiune de mentinere a unui climat sporit de siguranta, mai ales in perioada sarbatorilor. Autoritatile vor fi prezente acolo unde au loc spectacole in aer liber de Revelion dar si in zona centrelor comericale. Este pentru prima data insa cand fortele de interventie speciale participa la activitatile de patrulare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Decembrie 2015
Citeste mai multe despre: forte de interventie, sarbatori, Revelion,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed