"Eu nu ma mai intorc la puscarie!" Decizia lui Gigi Becali pentru a nu ajunge din nou dupa gratii

Ultimul update: Luni 14 Martie 2016 06:58
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2016 17:30
Categorie: Actualitate

George Becali este macinat de gandul ca are un nou dosar penal dupa ce a revenit in instanta asupra unor declaratii mai vechi prin care il incrimina pe omul de afaceri Puiu Popoviciu.

Latifundiarul din Pipera a ajuns vineri dupa amiaza la DNA, hotarat sa spuna adevarul.George Becali a vrut sa lamureasca situatia in care se afla, mai ales ca era vorba despre un nou dosar penal pentru care, daca ar fi fost trimis in judecata si gasit vinovat, risca o noua condamnare, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Speriat de gandul ca ar putea reveni in spatele gratiilor, Gigi Becali a venit fara avocat la DNA si i-a cerut procurorului sa-i arate declaratiile pe care le-a dat cu multi ani in urma impotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu, judecat intr-un dosar controversat cu trerenuri de cateva sute de milioane de euro, in care sentinta se va da in urmatoarele zile.

"Eu nu ma mai intorc la puscarie!" - asta le-a transmis Gigi Becali, din usa de la DNA, celor care il vad deja condamnat, dupa ce anchetatorii l-au acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. George Becali l-a denuntat in trecut pe Puiu Popoviciu, insa a revenit asupra declaratiilor, chiar la finalul procesului omului de afaceri. Acum, amandoi asteapta verdictul.

"O sa citesc declaratiile pe care le-am dat, ce-mi aduc aminte, imi aduc, Ce nu-mi aduc, nu-mi aduc", a spus Becali la intrarea in DNA.

Becali vrea sa revina asupra declaratiilor date acum doua saptamani la Curtea de Apel Bucuresti, in procesul omului de afaceri Puiu Popoviciu, pe care latifundiarul din Pipera l-a denuntat in trecut, insa dintr-o data a uitat. Imediat, procurorii au reactionat.

"Nu-l mai vedeti pe Becali la puscarie. Cei care cred asta, sa-si puna pofta in cui", a spus Becali.

George Becali a venit la DNA cu in Maybachul sau cu numar sugestiv, dar si-a luat la el si mataniile.

La iesire, a marturisit ca s-a rugat pret de doua ore. Asta pentru ca nu stie daca sinceritatea lui va fi apreciata sau nu de anchetatori.

 

Gigi Becali e urmarit penal intr-un nou dosar si risca sa se intoarca in puscarie.

Gigi Becali e urmarit penal intr-un nou dosar si risca sa se intoarca in puscarie. "Sa dea Dumnezeu sa fie bine"

hot prins

Hoţul care şi-a luxat glezna în timp ce încerca să scape, arestat pentru furt

Un maior SRI a fost prins în flagrant când vindea canabis

Incendiu puternic la un vagon din Gara Basarab din Capitală

Accident Valea Oltului

Accident pe Valea Oltului: o mașină a izbit un camion plin cu butelii

Ilie Dragne, chemat din nou la DNA pentru a fi audiat

Corneliu Bârlădeanu s-a retras din funcția de Episcop al Hușilor