Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu

×
Codul embed a fost copiat

Catalin Scarlatescu, juratul aprig de la Master Chef, a scos de sub capac o portie noua de ponturi pentru masa de sarbatoare.

Va avea de dus munca de lamurire inainte de-a pune in farfurie o ciorba de miel cu fasii delicate de carne si acrita cu suc de lamaie. Asta, deoarece maestrul propune o varianta dietetica a borsului de miel taranesc, ingrosat de unii cu orez si fortificat cu bucati serioase de coaste. Fara de care multi romani nici n-ar putea concepe masa de Pasti.

Reteta e dezarmant de simpla pentru cei care se tem sa o incerce. Se calesc in ulei cuburi de radacinoase.In 5-10 minute poti completa cu apa. Carnea intra in oala uriasa doar gata fiarta si scoasa de pe os.

Un snop de verdeata si 3-4 lamai sunt pentru musafiri. Puteti pune o parte cand e oala pe foc si o alta abia la final. Pentru felul al doilea, rulada face parte din meniul de Paste.

 

Citește și
Masterchef
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
I-a fost atat de CIUDA ca n-a ajuns in primii trei la MasterChef, incat a facut o DECLARATIE SOC:
I-a fost atat de CIUDA ca n-a ajuns in primii trei la MasterChef, incat a facut o DECLARATIE SOC:


O concurenta a fost atat de dezamagita ca farfuria ei nu a fost in top 3 cele mai frumoase, incat a inceput sa planga de ciuda.

Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef

Oare ce preparate se gasesc pe mesele juratilor MasterChef, de Paste?

Dupa preselectii, la “MasterChef” ceapa face diferenta
Dupa preselectii, la “MasterChef” ceapa face diferenta

Ce au in comun un taximetrist, o contabila si un invatator? Pasiunea pentru gatit, cea care ii aduce marti seara la “MasterChef” in fata juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Recomandări
Crescătorii de păsări vin cu precizări despre culorile puilor și controalele efectuate de autorități
Crescătorii de păsări vin cu precizări despre culorile puilor și controalele efectuate de autorități

Uniunea Crescătorilor de Păsări din România, din care fac parte aproximativ 150 de crescători, asigură consumatorii că puii din magazine sunt siguri pentru consum.

Primele roșii românești costă de două ori mai mult decât carnea: ”Exagerat! Nu se poate!”. Ce prețuri vor fi de Paște
Primele roșii românești costă de două ori mai mult decât carnea: ”Exagerat! Nu se poate!”. Ce prețuri vor fi de Paște

Primele roșii românești au apărut în piețe, însă puțini clienți le pot cumpăra pentru că un kilogram ajunge și la 50 de lei. Dublu față de pieptul de pui, de exemplu.  

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.