Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Marea "curatenie generala" din Capitala. Unde sunt duse tonele de zapada de pe sosele si trotuare

Embed:

La 3 zile de cand am iesit de sub avertizarea de cod portocaliu si ninsoarea s-a oprit, a inceput marea curatenie in Capitala. Troienele imense care blocheaza circulatia si obstructioneaza vizibilitatea incep usor, usor sa dispara.

Pe marile bulevarde, zeci de utilaje de deszapezire au roit toata noaptea pentru a curata intersectiile.

Zeci de utilaje de 18 tone si mai multe mini excavatoare au pornit curatenia "generala" pe strazile Capitalei. In miez de noapte, in intersectia din fata Academiei Militare se muncea de zor.

Acolo unde s-a putut, soselele au fost eliberate de troienele mari. Au fost insa si zone in care muncitorii au lucrat cu atentie, astfel incat sa nu zgarie vreo masina, neridicata de proprietari.

Locuitorii din zona au fost rugati, in timpul zilei, sa-si mute masinile, insa, dupa cum se vede, in parcare este plin de autoturisme, iar procesul de deszapezire se face mai greu.

Sofer utilaj: "Dam printre ele ce este si restul dupa ce le da la o parte. Unii au venit si le-au dat la o parte. Altii le lasa aici."

In ciuda frigului de miercuri-noapte, muncitorii de la salubritate, inarmati cu lopeti, s-au luptat cu gheata de pe trotuare.

Muncitor: "Trotuarele sunt inghetate, e geruita zapada si e foarte greu, dar nu avem ce face. Firma ne ofera un ceai cald, datorita faptului ca e ger cumplit."

Tonele de zapada au fost transportate la marginea Bucurestiului.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: deszapezire, iarna, Bucuresti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed