Liviu Dragnea: "PSD a pierdut in sondaje 2-3 procente, nu 23%." Ce spune despre excluderea lui Mihai Chirica

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Parlament, ca organizatia de Iasi va decide in privinta excluderii lui Mihai Chirica din partid, parlamentarii si edilii de acolo sustinand in continuare Guvernul Grindeanu si conducrerea partidului.

„Asta o sa hotarasca organizatiile lor. De exemplu la Iasi au tinut sa fie prezenti si parlamentarii de Iasi si primarii de municipii din Iasi cu exceptia domnului Chirica si au spus in fata tuturor colegilor ca nu exista niciun fel de ezitare in organizatie, ei sustin Guvernul in continuare pentru implementarea programului si conducerea partidului”, a afirmat presedintele PSD, intrebat despre social-demmocratii care au avut pozitii diferite in partid, relateaza news.ro. De asemenea, intrebat daca Mihai Chirica risca sa fie exclus din PSD, Liviu Dragnea a spus: „Asta trebuie sa hotarasca organizatia de acolo. Poate isi doreste asta, dar nu vreau sa discut subiectul acum”.

El a adaugat ca a auzit despre afirmatiile edilului Iasiului conform carora PSD a pierdut 23% in ultima perioada, dar l-a ironizat pe acesta: "Am auzit asta, eu nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri, nu asta e cel mai important acum, am vazut un sondaj facut de o casa de sondare respectabila. Daca vor decide sa-l publice este foarte bine, daca nu, nu. Nu cred in ceea ce a spus".

Liviu Dragnea: PSD a pierdut in sondaje doua - trei procente, nu 23% cum afirma Mihai Chirica

Liviu Dragnea a spus miercuri, la Parlament, ca, potrivit celui mai recent sondaj realizat de o casa de sondare „respectabila”, PSD a pierdut „doua-trei procente”, nicidecum 23% cum afirma primarul din Iasi, Mihai Chirica. La remarca presei ca Mihai Chirica sustinea ca PSD a pierdut 23%, liderul PSD a infirmat aceste date.

Citește și
liviu dragnea
Le Monde, despre seful PSD: "Liviu Dragnea, imaginea coruptiei in Romania, isi pregateste deja urmatoarea lovitura"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Am auzit asta, eu nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri, nu asta e cel mai important acum, am vazut un sondaj facut de o casa de sondare respectabila, daca vor decide sa-l publice este foarte bine, daca nu, nu. Nu cred in ceea ce a spus”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor. Intrebat in continuare cum arata sondajul, Liviu Dragnea a spus ca „arata aproape neschimbat, cu cateva provente in jos, doua-trei procente in jos la PSD”.

Liderii PSD, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, au avut, miercuri dimineata, la Parlament, o sedinta la care au participat si alesi locali ai partidului. Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi si vicepresedinte PSD, nu a fost prezent. De la inceputul manifestatiilor generate de adoptarea OUG 13, Mihai Chirica a avut pozitii diferite de cele ale conducerii PSD, cerand abrogarea OUG 13 si demisia lui Florin Iordache de la Ministerul Justitiei.

Chirica a spus si marti, la Radio Hit Iasi, ca acele companii din Romania care s-au simtit "atinse" de declaratiile unor lideri PSD trebuie sa primeasca scuze publice, iar el este dispus sa isi ceara scuze. "Nu poti promova sub nicio forma o politica de ingradire, de diminuare a accesului sau chiar indepartarea companiilor multinationale pentru ca acolo muncesc romani care au de crescut familii, care contribuie la PIB-ul acestei tari", a afirmat Chirica. El a vorbit si despre protestele antiguvernamentale, spunand ca a vazut "o multime pasnica, care nu parea coordonata de nici o forta obscura si care iesise dintr-o dragoste de tara evidenta si din dorinta de a se simti in siguranta acasa".

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Liviu Dragnea:
Liviu Dragnea: "M-am asteptat sa fie un discurs de unitate". Ce a spus despre suspendarea presedintelui

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut declaratii imediat dupa discursul presedintelui din Parlament.

Le Monde, despre seful PSD:
Le Monde, despre seful PSD: "Liviu Dragnea, imaginea coruptiei in Romania, isi pregateste deja urmatoarea lovitura"

Liderul Partidului Social-Democrat (PSD) aflat la putere, Liviu Dragnea, a devenit “imaginea coruptiei in Romania” si isi pregateste deja urmatoarea lovitura, scrie publicatia franceza Le Monde.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.