Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Incident grav pe Soseaua Colentina din Bucuresti. S-a impiedicat de o bordura si a fost lovit de o masina

Embed:

Un drum pana la farmacie era cat pe ce sa ii aduca sfarsitul unui barbat de 62 de ani din Bucuresti.

Batranul a traversat drumul prin loc nepermis, s-a impiedicat de o bordura, a cazut pe strada si a fost ranit grav de o masina.

Scenele s-au derulat sambata, in jurul orei 22.00, pe Soseaua Colentina din Bucuresti, o artera intens circulata.

Martorii spun ca victima se intorcea de la farmacie si ar fi vrut sa traverseze printr-un loc unde nu este trecere de pietoni. S-a impiedicat de o bordura sia cazut.

Martora: "Era un domn batran pe partea cealalta la farmacie care s-a dus sa isi ia reteta, nora cu nepotu erau in masina. A trecut pe partea cealalta ca sa si ia retea, s-a impiedicat de bordura si a venit direct in cap. Era pe mijlocului soselei."

drum

Oamenii povestesc ca o masina l-ar fi ocolit pe barbatul de 62 de ani, dar nu a oprit. La scurt timp, un alt sofer nu a mai reusit sa-l evite.

Martora: "Nu e nici un bec, e foarte intuneric, a mai venit un taximetrist, l-a ocolit ca sa nu treaca peste el si celalalt l-a lovit. Nu stiu cum nu l-a vazut atata lume sa il traga de acolo."

Barbatul a fost grav ranit. A fost resuscitat cateva zeci de minute de medicii de la ambulanta, apoi a fost transportat la Spitalul Floreasca.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Iunie 2017
Citeste mai multe despre: batran, traversare neregulamentara, Bucuresti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed