Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Incendiu urias in Piata Moghioros din Bucuresti. "Inauntru era un labirint de depozite si magazine"

Embed:

Piata Moghioros din sectorul 6 a fost vineri seara sub asediul flacarilor. Un incendiu puternic a distrus un depozit de fructe si un restaurant, si a afectat serios o pescarie si cateva magazine.

Pentru patronii a doua dintre societatile comerciale, socul a fost atat de mare, incat au avut nevoie de ajutorul medicilor. Primele investigatii arata ca haosul a fost declansat de un scurt circuit electric.

Oamenii au vazut mai intai flacari la un depozit de fructe. Apoi, incendiul s-a extins foarte repede si la un restaurant, o pescarie si cateva magazine. Cladirile erau lipite una de alta, si a fost extrem de dificil pentru pompieri sa impiedice raspandirea focului.

"Celalalt restaurant a ars in intregime si tot depozitul de aici din spate. Au fost flacari foarte mari si - in cazul in care pompierii nu actionau foarte repede si nu-si faceau datoria, Doamne fereste, se putea intinde si la blocul din apropiere”, spune un locatar din zona pietei.

5 autospeciale de stingere si una de descarcerare au fost trimise la fata locului. A fost insa nevoie si interventia medicilor SMURD, dupa ce doi dintre patronii care si-au vazut afacerile facute scrum au suferit atacuri de panica.

Locotenent Colonel Robert Manea, ISU Bucuresti Ilfov: "Inauntru este un labirint de depozite, magazine, fiecare cu proprietar diferit... Am reusit sa limitam extinderea incendiului la vecinatati, la magazine..."

Intre timp, speriati, oamenii care aveau autoturismele parcate in zona au sarit sa le mute din calea parjolului. Exact langa Piata Moghioros se afla si parcul auto al Sectiei 22 de Politie, asa ca si oamenii legii s-au mobilizat sa duca masinile la loc sigur. Primele investigatii arata ca incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit la un aparat de aer conditionat - lasat in functiune in depozitul de fructe.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Martie 2016
Citeste mai multe despre: incendiu, foc, Piata Moghioros, magazine, pompieri, ISU,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed