Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Incendiu violent la o casa de vacanta din Brasov, in timpul petrecerii de Revelion. 30 de persoane au fost evacuate

Incendiu, pompieri

Experienta sinistra pentru 30 de persoane care petreceau intr-o casa de vacanta din localitatea Lisa, in judetul Brasov.

In jurul orei 5 dimineata un incendiu a cuprins cabana in care se aflau si care avea etajul si acoperisul din lemn. Oamenii au fost evacuati la timp, insa bagajele lor nu au putut fi salvate.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma si timp de 5 ore s-au luptat cu flacarile, in conditiile in care afara erau -15 grade Celsius. Se pare ca focul a izbucnit de la cosul de fum.

"Incendiul a cuprins acoperisul si mansarda casei de vacanta, construite din lemn. Persoanele au fost evacuate, un singur tanar, in varsta de 18 ani, a fost usor intoxicat cu fum. El a fost transportat la Spitalul municipal din Fagaras si se afla in afara oricarui pericol. Se pare ca proprietarul casei de vacanta si-a invitat mai multi prieteni pentru a petrece Revelionul. Deocamdata nu se cunoaste cauza producerii incendiului'', a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit oficialului ISU, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apa si spuma si o motopompa.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 1 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: casa de vacanta, revelion, incendiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed