Triplu asasinat in Iasi, unde un barbat a dat foc casei in care erau sotia si doi din copiii sai. Ce a declansat tragedia

Ultimul update: Marti 22 Martie 2016 07:09
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2016 09:26
Categorie: Actualitate

S-au deschis larg portie iadului, intr-o gospodarie din Iasi, si au invaluit fara sanse de scapare doi copilasi inocenti. Baut si fara judecata, tatal lor este banuit ca a incendiat casa in care aflau cei mici.

Valvataia l-a prins si pe el, iar acum este internat cu paza la usa.

Cei doi soti s-ar fi certat violent. Intr-un tarziu, cand au ajuns salvatorii, l-au gasit pe mezinul familiei in bratele mamei lui.

In momentul izbucnirii incendiului, cinci din cei sapte copii ai familiei erau plecati la bunica lor, care locuieste in apropiere. Din pacate, chiar ei au fost cei care au vazut fumul si au sarit in ajutor. Cand au ajuns la usa, au asistat la o scena ingrozitoare. Parintii si fratiorii lor de 1 an, respectiv 6 ani, erau blocati inauntru.

Veronica Giurgiu, bunica copiilor: "Era o fumaraie, nenorocirea lumii... Dincoace era taica-su, blocat in casa, in usa, ca si cum ar fi vrut sa iasa si nu au mai putut intra in casa. Au stricat geamul ca sa iasa fumul acela, ca sa intre in casa si pe urma a muncit ca sa-l scoata pe taica-su de acolo si l-a scos si pe urma tot nu a putut sa se bage in camera ceea."

Mai grav este ca toata nenorocirea ar fi fost provocata intentionat de capul familiei.

Mariana Giurgiu, matusa copiilor: "A venit un copil si a spus ca taica-su a dat foc la casa. Copiii asa stiu."

Medicii chemati in ajutor au incercat imposibilul. Mama copiilor, o femeie de 40 de ani, murise deja.

Catalina Ionescu, purtator de cuvant Spitalul de Copii "Sfanta Maria" Iasi: "Un copil de sex masculin de un an adus decedat si o fetita de aproximativ 6 ani cu un stop cardio respirator cu manevre de resuscitare in curs. S-a declarat decesul. Ambii pacienti cu intoxicatii cu monoxid de carbon."

Principalul suspect a fost dus in coma la spital, cu o intoxicatie grava. Si-a revenit ulterior, insa ramane internat sub paza. Politistii si pompierii verifica daca el este cel care a dat foc casei. Autoritatile trebuie sa stabileasca ce soarta vor avea ceilalti cinci copii ai familiei.

Trei tone si jumatate de artificii au explodat in urma unui incendiu la un depozit din Ploiesti. De la ce a pornit focul

Trei tone si jumatate de artificii au explodat in urma unui incendiu la un depozit din Ploiesti. De la ce a pornit focul

coruptie

Reglementările care i-ar putea lăsa fără bunuri pe cei care se îmbogăţesc prin fraude

Femeia rănită joi de o bucată de tencuiala a fost externată

Suspiciuni de fraudă la Casa de ajutor reciproc din Abrud. Acuzaţiile clienţilor

hot prins

Hoţul care şi-a luxat glezna în timp ce încerca să scape, arestat pentru furt

Femeie găsită înecată lângă Curtea de Argeş. Motivul pentru care s-a sinucis

Scandal într-o benzinărie. Doi şoferi s-au luat la bătaie în faţă poliţiştilor