Inainte sa-si ucida mama, Cristina Verona a reclamat la politie ca un vecin i-a furat identitatea

×
Codul embed a fost copiat

Ce motive avea fosta jurnalista Cristina Verona sa o omoare pe cea care i-a dat viata si apoi sa se sinucida? La aceasta intrebare incearca sa raspunda achetatorii care investigheaza dubla tragedie din cartierul bucurestean Primaverii.

Apartamentul de lux in care s-a petrecut totul este pazit zi si noapte de politisti. Intre timp, prietenii Cristinei, specialista in relatii publice si fost ofiter de presa in cadrul ONU, incearca sa gaseasca explicatii pentru teribilul gest. Vecinii spun insa ca se purta ciudat in ultima vreme si ii tot reclama la politie.

Ce trebuie sa scrii la BACALAUREAT ca sa iei NOTA 1. Rezolvarea subiectelor, simulare limba romana

Legistii au dat miercuri dupa-amiaza verdictul teribil - fosta jurnalista Cristina Verona, in varsta de 44 de ani, si-a ucis mama, o femeie de 77 de ani, apoi s-a omorat. Iar tragedia s-a petrecut, se pare, in urma cu aproximativ o saptamana.

Vestea i-a bulversat pe prietenii si colegii cu care femeia a colaborat, de-a lungul vremii, in calitate de redactor-sef la reviste de prestigiu ori ofiter de presa ONU. Cristina Verona avea un CV impresionant. Vorbea sapte limbi straine si era specialista in relatii publice.

Citește și
Politisti
Crima din Primaverii. Jurnalista Cristina Verona si-a omorat mama, apoi s-a sinucis
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Era o persoana foarte mare iubitoare de animale. Il adora pe cainele ei, Rita, care i-a murit anul trecut. Era pasionata si de calarie, mergea la un moment dat aproape zilnic. Ultima data cand am vazut-o era inceputul lui iunie, cand a facut PR pentru deschiderea Spitalului de Ochi si am fost invitata de ea la eveniment. Era foarte fericita ca a iesit cu brio evenimentul respectiv. Dupa asta am mai vorbit cu ea acum, pe 24 iunie", a dezvaluit Alyson Mutler, de la Associated Press.

Totusi, de la o vreme, ceva nu mergea in viata Cristinei. Parea sa se comporte tot mai ciudat. Au observat-o apropiatii, iar mama a insistat sa-i fie alaturi.

Apartamentul luxos de la etajul 1 al blocului din Primaverii i-ar fi revenit Cristinei Verona in urma divortului de sotul sau. In ultima vreme, mama ei venise sa locuiasca cu ea.

In ultimele luni, Politia a strans mai multe plangeri semnate de Cristina Verona. Isi reclamase vecinii care i-ar fi majorat abuziv facturile pentru apa si gaze. Acuzatiile s-au dovedit a fi neintemeiate. Poate chiar in ziua mortii, a mai ajuns o data la sectie.

Inainte sa survina decesul Cristinei Verona, joi, pe 30 iunie, ea a mers la Sectia 1 Politie si s-a plans unui agenet ca un vecin de al ei, cetatean turc, i-ar fi furat identitatea, fara insa sa dea mai multe detalii. Era foarte agitata si nu a avut rabdare ca un politist sa vina si sa ia o declaratie. Totusi, in urma discutiei, agentul a intocmit un proces verbal.

Ancheta in acest dosar absolut socant este abia la primele pagini. Investigatorii incep audieri lungi, pentru a incerca sa afle care a fost mobilul crimei si de ce o femeie cu o cariera de succes si o viata ce parea implinita a putut face una ca asta.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Vorbea 7 limbi straine si a fost redactor sef. Cine a fost Cristina Verona
Vorbea 7 limbi straine si a fost redactor sef. Cine a fost Cristina Verona

Peter Jansen, fost publisher al revistei Sale&Pepe, unde Cristina Verona, una dintre femeile gasite moarte in Primaverii, a fost redactor-sef, a descris-o ca pe un jurnalist "foarte profesionist si foarte experimentat", remarcand ca era singuratica.

Crima din Primaverii. Jurnalista Cristina Verona si-a omorat mama, apoi s-a sinucis
Crima din Primaverii. Jurnalista Cristina Verona si-a omorat mama, apoi s-a sinucis

Cristina Verona si-a omorat mama, iar apoi s-a sinucis, potrivit primelor concluzii ale anchetei incepute dupa gasirea celor doua femei, decedate, in locuinta lor din cartierul Primaverii, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.