Trei soferi care s-au sicanat in trafic puteau provoca un accident grav. Imaginile revoltatoare filmate in Pasul Oituz

Ultimul update: Duminica 20 Martie 2016 07:13
Data publicarii: Joi 17 Martie 2016 18:36
Categorie: Actualitate
sicanat trafic

Soferul unui autoturism si doi soferi de TIR care s-au sicanat pe o sosea, in zona Pasului Oituz, sunt autorii unor imaginii revoltatoare.

Cei trei au blocat complet circulatia si au fost la un pas sa-i accidenteze si pe ceilalti participanti din trafic. Politistii spun ca agresiunile de acest tip sunt din ce in ce mai multe, mai ales ca nu avem o lege care sa sanctioneze acest tip de comportament.

Totul a inceput cu o depasire. Soferul autoturismului este deranjat de faptul ca cel de pe TIR nu l-a lasat sa treca. Dupa cateva zig-zaguri, camionagiii, care comunicau prin statie, se hotaresc sa treca la represalii.

Soferul autoturismului scapa doar printr-o manevra disperata si trece prin santul de pe marginea drumului.

Incidentul s-a petrecul pe Drumul National 11, in Pasul Oituz, undeva la granita dintre judetele Bacau si Covasna. Politistii au vazut imaginile.

Comisar Daniel Ivascu, seful Serviciului Rutier Covasna: "Vorbim de cateva schimbari ale directiei de mers si o depasire intr-o zona cu totul si cu totul periculoasa, intr-o curba la 90 de grade."

Desi Codul Rutier nu sanctioneaza inca agresivitatea in trafic, soferii implicati pot sa ramana fara carnet: cel de pe TIR, pentru ca a blocat drumul, iar celalalt pentru ca a schimbat directia de mers fara sa se asigure.

Comisar Daniel Ivascu, seful Serviciului Rutier Covasna: "Recomandam tuturor participantilor la trafic sa nu dea nastere la astfel de conflicte, pentru ca la un moment dat conflictul va deveni prioritar fata de siguranta in trafic."

La Parlament, exista cateva propuneri care vizeaza modificarea Codului Rutier. Acestea se refera exact la astfel de situatii si prevad amenzi usturatoare pentru toti cei care conduc agresiv.

Acuzatiile care i se aduc barbatului filmat in timp ce isi agresa iubita in masina. Victima:

Acuzatiile care i se aduc barbatului filmat in timp ce isi agresa iubita in masina. Victima: "Trebuie dus intr-un spital"

FULLSCREEN
Trei soferi care s-au sicanat in trafic puteau provoca un accident grav. Imaginile revoltatoare filmate in Pasul Oituz
  • /

Sursa: Pro TV

furt

Bărbat căutat de poliţie, după ce a încercat să fure dintr-o locuinţa din Timişoara

Poliţist cercetat după ce un şofer beat l-a reclamat că şi el era băut

Tânăr de 17 ani, împuşcat cu un pistol cu bile în Galaţi. De la ce a pornit scandalul

hot prins

Surprins de proprietara în timp ce îi jefuiâ casă, un hoţ a căzut şi şi-a fracturat glezna

Trei persoane au fost prinse în timp ce vindeau droguri în Mamaia

Gravidă rănită grav, după ce i-a căzut în cap o cărămidă, la Pitești