Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Trei soferi care s-au sicanat in trafic puteau provoca un accident grav. Imaginile revoltatoare filmate in Pasul Oituz

Embed:

Soferul unui autoturism si doi soferi de TIR care s-au sicanat pe o sosea, in zona Pasului Oituz, sunt autorii unor imaginii revoltatoare.

Cei trei au blocat complet circulatia si au fost la un pas sa-i accidenteze si pe ceilalti participanti din trafic. Politistii spun ca agresiunile de acest tip sunt din ce in ce mai multe, mai ales ca nu avem o lege care sa sanctioneze acest tip de comportament.

Totul a inceput cu o depasire. Soferul autoturismului este deranjat de faptul ca cel de pe TIR nu l-a lasat sa treca. Dupa cateva zig-zaguri, camionagiii, care comunicau prin statie, se hotaresc sa treca la represalii.

Soferul autoturismului scapa doar printr-o manevra disperata si trece prin santul de pe marginea drumului.

Incidentul s-a petrecul pe Drumul National 11, in Pasul Oituz, undeva la granita dintre judetele Bacau si Covasna. Politistii au vazut imaginile.

Comisar Daniel Ivascu, seful Serviciului Rutier Covasna: "Vorbim de cateva schimbari ale directiei de mers si o depasire intr-o zona cu totul si cu totul periculoasa, intr-o curba la 90 de grade."

Desi Codul Rutier nu sanctioneaza inca agresivitatea in trafic, soferii implicati pot sa ramana fara carnet: cel de pe TIR, pentru ca a blocat drumul, iar celalalt pentru ca a schimbat directia de mers fara sa se asigure.

Comisar Daniel Ivascu, seful Serviciului Rutier Covasna: "Recomandam tuturor participantilor la trafic sa nu dea nastere la astfel de conflicte, pentru ca la un moment dat conflictul va deveni prioritar fata de siguranta in trafic."

La Parlament, exista cateva propuneri care vizeaza modificarea Codului Rutier. Acestea se refera exact la astfel de situatii si prevad amenzi usturatoare pentru toti cei care conduc agresiv.

sicanat trafic

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Martie 2016
  • sicanat trafic
  • sicanat trafic
Citeste mai multe despre: sicanare in trafic, Oituz, Pasul Oituz, soferi, TIR,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed