Iacarii acrobati, parasutisti si militari din trupele speciale s-au dat in spetacol, la Buzau. Mii de oameni au ramas uimiti

Ultimul update: Miercuri 21 Iunie 2017 07:18
Data publicarii: Duminica 18 Iunie 2017 10:07
Categorie: Actualitate

Un parasutist care a adus la sol drapelul Romaniei a dat startul showului aviatic de la Aerodromul Boboc, de langa Buzau. Apoi, rand pe rand, avioanele IAR 99 s-au dat in spectacol.

Mii de oameni au putut urmari un show aviatic, cu secvente demne de filmele de actiune. Pilotii au manevrat cu maiestrie tot felul de avioane si s-au intrecut in acrobatii la inaltime.

Masivele aeronave de transport Hercules si Spartan au defilat prin fata curiosilor, la mica altitudine, iar spectacolul a fost completat de Iacarii Acrobati si de escadrila Aeroclubului Romaniei.

Militarii din trupele speciale s-au prezentat in fatza publicului cu un adevarat film de actiune. Au simulat un exercitiu, in care un pilot catapultat din avion pe un teritoriu inamic este salvat de camarazi.
Copil: "Aici am vazut pusti, avioane si tunuri si tancuri. Cel mai mult mi-au placut avioanele, pentru ca au zburat in diferite forme si au facut un spectacol deosebit."

Capitan Oana Ardelean, pilot Scoala de Aviatie pentru Fortele Aeriene Boboc: "Nu pot sa numesc teama, este adrenalina, este adrenalina fireasca pentru toti pilotii."

Un moment emotionant a marcat pensionarea unui comandor, care a coborat de la mansa unui IAR 99.

Comandor Remus Gherasim, pilot Scoala de Aviatie pentru Fortele Aeriene Boboc: "Am 2.200 de ore de zbor, sunt instructor din 1991, foarte mult timp, mi-au trecut prin mana foarte multi piloti, multi din cei care sunt aici au zburat cu mine ca elevi."

Spectatoare: "Totul a fost foarte bine pus la punct, mi-a placut tot, superb"

Spectator: "E ceva deosebit, sunt din Buzau, am respect deosebit fata de ceea ce se face, fata de ce s-a facut aici."

Cap de afis al showului, aeronavele MIG 21 si F 16, nu au putut decola din baza aeriana de la Fetesti din cauza conditiilor meteo.

Miting aviatic cu 8.000 de spectatori, la Bacau. Un pilot de 26 de ani a profitat de ocazie si si-a cerut iubita de sotie

Miting aviatic cu 8.000 de spectatori, la Bacau. Un pilot de 26 de ani a profitat de ocazie si si-a cerut iubita de sotie

LOTO

Directorul Loteriei Române, demis la 10 zile de la numire

Vasluian, bătut de 5 indivizi pentru ca nu i-a cinstit

Bărbat electrocutat după ce ar fi încercat să branșeze ilegal la un vecin

Camion militar

Camion militar NATO, implicat într-un accident pe autostrada Arad-Nădlac

Meleşcanu: România sprijină în mod special lupta împotriva terorismului

Incident cu un avion TAROM pe aeroportul din Timișoara