Godină, conflict deschis cu șefii Academiei de Poliție. Mesajul pentru rector

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Joi 10 August 2017 09:51
Categorie: Actualitate

Poliţistul braşovean Marian Godină continuă să sesizeze pe Facebook nereguli grave în organizarea examenului de admitere la Academia de Poliţie.

Marian Godină a susţinut marţi, 8 august, examenul pentru admiterea la cursurile cu frecvenţă redusă ale Academiei de Poliţie. A obţinut nota 7,50 şi spune că a constatat mai multe greşeli în desfăşurarea examenului.

Academia de Poliţie a anunţat că a modificat baremul de corectare la întrebări de la proba de Istorie, în urma sesizărilor primite de la candidaţi care au reclamat că în barem era trecută ca fiind corectă o variantă greşită, însă poliţistul Marian Godină spune că mai există şi alte grile de corectare cu răspunsuri eronate.

După ce reprezentanții Academiei au oferit explicații în cadrul unei conferințe de presă, polițistul Marian Godină a postat un nou mesaj pe Facebook, adresat rectorului Academiei de Poliție.

”Într-o conferinţă de presă de azi, pe care reprezentanţii Academiei au anunţat-o din nou în mod eronat, cu data de 9 iulie în loc de august, în care trebuiau să explice de ce s-au greşit grilele de corectare, domnul rector a ţinut să precizeze, făcând referire la mine, că sunt victima propriei neputinţe. Nu ştiu de unde a înţeles domnul rector, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, că eu am zis vreodată că nu am intrat la Academie din cauza lor. Sunt perfect de acord că am fost neputincios şi îmi asum asta. Dar era vorba despre neputinţa lor de a organiza un examen corect şi clar şi cam despre asta trebuia să explice.

A explicat în schimb cât sunt ei de corecţi şi cum s-au autosesizat înaintea apariţiei publice a greşelii. Nici vorbă. Au fost de fapt sesizaţi pentru că a ieşit circ. Nici vorbă de a-şi cere scuze măcar pentru situaţia creată. A pasat vina pe profesori.

Domnule rector, anul trecut, când a fost aceeaşi situaţie, de ce nu v-aţi autosesizat la fel dacă sunteţi atât de corect? Vă zic eu: pentru că nu a izbucnit scandalul în presă, d-asta.

În caz că vreţi să vă amuzaţi, vă las un filmuleţ cu domnul comisar şef doctor, ajuns rector al Academiei, deşi nu are o zi lucrată ca poliţist operativ, dumnealui fiind profesor de sport la Academie.

Şi încă ceva: e tare frustrant pentru candidaţii care au fost respinşi pe motiv că nu au peste 1.70 m să vadă că tocmai institutia care i-a respins pentru acest motiv e condusă de cineva care abia ajungea azi la microfoane. Măcar scoateţi criteriul ăla că şi-aşa e total irelevant".

 

Scandal la Academia de Poliţie din cauza probei la istorie. Reacția lui Godină

Scandal la Academia de Poliţie din cauza probei la istorie. Reacția lui Godină

tren

Tren cu 25 de pasageri, cuprins de flăcări în gara din Timișoara

Comentarii în lanț, după ce Euronews și-a pus la cover pe Facebook o fotografie de la protestele de sâmbătă

Loteria bonurilor fiscale 21 ianuarie 2018. Rezultatele extragerii

Supărați că Bucureștiul a arătat ca sub asediu: ”Armuri ca la război. Merg ca nişte fantome”

Firme închise, din lipsă de angajați: "Cu banii ne rugăm de ei şi nu vor să vină la muncă”

Tudor Chirilă, Mihai Șora, Gabriel Liiceanu, printre protestatari: "Arătăm că nu vrem aşa cum vor ei"

flashmob

Protest mut în Piața Victoriei. Flash mob cu oameni legați la ochi

LOTO 6/49. Numerele extrase duminică, 21 ianuarie 2018

Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”

Marian Godină, jignit pe Facebook de o colegă de breaslă, după ce a postat poze cu jandarmul violent

Județul din România cu cele mai multe şi mai groaznice accidente din ţară din ultimul an

Accident la locul de muncă, suferit de un tânăr aflat în probe pentru angajare. Măsurile luate de autorități