Francezii si-au trimis politistii in Romania, in cautarea unor interlopi periculosi

×
Codul embed a fost copiat

Ofensiva fara precedent a autoritatilor de la Paris impotriva infractorilor romani. Satui de mafiotii care le-au umplut strazile cu cersetori obraznici si prostituate, francezii si-au trimis politistii in Romania ca sa curete raul de la radacina.

Astfel, luni dimineata au avut loc descinderi simultate la Petrosani, dar si in capitala Frantei. Sunt vizati 40 de interlopi deosebit de periculosi.

Politistii de la Crima Organizata au intrat in sapte case din cartierul Bosnia, aflat la marginea orasului Petrosani. I-au insotit doi ofiteri francezi si un reprezentant al ambasadei Frantei la Bucuresti.

In acelasi timp, si la Paris au loc alte 20 de perchezitii. Agentii ii cautau pe cei care au dus copii saraci din Valea Jiului si i-au obligat sa cerseasca. Banda a racolat si fete credule care sperau sa se marite pe malurile Senei. In realitate, acolo se prostitueaza.

Cum era de asteptat capii retelei sunt din Romania.

Citește și
camatari
Cine e "tatal camatarilor din Urziceni"? Primarul si fostul subprefect de Ialomita se acuza reciproc
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Anchetatorii francezi au pregatit 12 mandate internationale de perchezitie. Au reusit sa gaseasca doar cinci suspecti care au ajuns la audieri cu procurorii DIICOT si politistii din Paris.

Autoritatile au gasit in cateva catune si multe masini cu numere de Franta, cel mai probabil furate.

Intreaga operatiune este coordonata de francezi, satui de scandalurile si de ilegalitatile puse la cale de tiganii romani. De altfel, inca din luna septembrie, ministrul francez de Interne a facut o declaratie care i-a suparat pe multi.

"Trebuie sa stiti ca de la inceputul anului din totalul celor deferiti justitiei in Franta unu din zece este de nationalitate romana. Nu se mai poate", a declarat Claude Gueant.

Cel putin pana dupa sarbatorile de iarna, cersetoria a fost interzisa pe Champs Elysee. Orice abatere va fi amendata cu 38 de euro, iar recidivistii risca sa fie expulzati.

Potrivit ziarului Le Figaro, "masura ii vizeaza cu precadere pe romani, adesea minori. Ei sunt exploatati de retele de mafioti care si-au impartit anumite zone ale capitalei, dar si mijloacele de transport in comun".

Se speculeaza insa ca ar fi coordonati de la Bucuresti.

Tensiunile au aparut vara trecuta, cand autoritatile de la Paris au trimis sute de tigani romani acasa. Apoi Franta si Germania s-au opus intrarii Romaniei in spatiul Schengen, invocand carente grave in materie de combatere a coruptiei si crimei organizate. Multi occidentali cred insa ca la mijloc este vorba si de o campanie de imagine.

Si italienii fac glume nesarate, iar recent chiar au starnit mania autoritatilor romane, dupa ce in Peninsula a fost lansata o melodie in care suntem numiti toti criminali si proxeneti.

Ambasada noastra a reactionat imediat si a sesizat Oficiul Italian Antidiscriminare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
"Gigel" ne poate costa 85 de milioane de euro. "Spalati-va pe cap cu astfel de castigatori"

Dupa ce ca nu avem autostrazi si drumuri decente, Romania ar putea pierde dintr-un foc peste 85 de milioane de euro, bani europeni.

Cine e
Cine e "tatal camatarilor din Urziceni"? Primarul si fostul subprefect de Ialomita se acuza reciproc

Victimele camatarilor de la Urziceni arestati la inceputul saptamanii prind curaj si accepta sa vorbeasca despre teroarea ce a pus stapanire peste micul oras din Baragan.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.