Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fostul sef al Camerei de Comert si Industrie ar putea fi condamnat a doua oara. Cum a incercat sa mituiasca un deputat

Embed:

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei isi asteapta luni sentinta in primul dosar de coruptie in care este implicat.

Mihail Vlasov ar putea fi condamnat pentru ca a incercat sa mituiasca un deputat ca sa promoveze in interesul sau o lege prin care activitatea Registrului Comertului ar fi trebuit sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert si Industrie. In schimb, parlamentarul Mircea Grosaru ar fi urmat sa primeasca statut de membru al Camerei de Arbitraj International, cu toate avantajele pecuniare implicate de aceasta functie.

De asemenea, potrivit Agerpres, Vlasov ar fi incercat sa influenteze mai multi parlamentari - Alina Gorghiu (care a fost recent audiata ca martor la DNA), Florin Iordache, si Aurel Vainer - in vederea semnarii si sustinerii proiectului de lege.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti trebuie sa dea publicitatii sentinta luni. La cei 73 de ani, Vlasov e judecat pentru dare de mita in acest dosar, iar intr-un altul a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare sub acuzatia de trafic de influenta: ar fi cerut un milion de euro ca sa intervina la nivelul Curtii de Arbitraj International, unde chiar fiica sa era arbitru international, pentru a ajuta o companie sa recupereze anumite prejudicii.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: dna, mihail vlasov, curtea de apel, sentinta, mita, CCIR, Alina Gorghiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed