Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fostul ministru Codrut Seres ar mai putea primi o condamnare, la exact un an dupa ce a ajuns in spatele gratiilor

61768107
Embed:

Codrut Seres isi asteapta vineri a doua decizie definitiva intr-un dosar penal de anvergura: dosarul Hidroelectrica.

Fostul demnitar va primi vestea in spatele gratiilor, unde executa de un an prima condamnare primita in dosarul privatizarilor strategice. In acest caz a fost gasit vinovat de tradare prin transmitere de secrete si a primit 4 ani si 8 luni de inchisoare.

Seres a fost incarcerat acum exact un an de zile. Instanta Suprema trebuie sa ii decida acum soarta si in dosarul Hidroelectrica. E vorba de un caz care a avut loc acum multi ani, in care s-ar fi facut afaceri cu energie electrica extrem de paguboase pentru stat. Procurorii anti-coruptie spun ca a fost chiar pusa in pericol siguranta sistemului electric national.

Paguba este estimata la 160 de milioane de euro. Seres, pe atunci ministru, ar fi inchis ochii la aceste afaceri oneroase. In prima instanta el a fost gasit vinovat si condamnat la 4 ani de inchisoare, insa soarta dosarului ar putea fi schimbata printr-o decizie definitiva care va fi data vineri publicitatii. Cele doua pedepse ar urmai sa fie contopite.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Ianuarie 2016
  • 3 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Codrut Seres, Hidroelectrica, dosar, DNA, pedeapsa, PC< ministru, energie,

Comentarii(3)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61807365
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed