Ads by INTERNET PROTV

Firmele responsabile cu deszapezirea Capitalei, amendate. Ce au descoperit politistii dupa controale

Ninsoare, iarna, deszapezire

Politia Capitalei a sanctionat toate cele sase societati comerciale aflate in contract cu Primaria Municipiului Bucuresti si primariile de sector, pentru ca nu au deszapezit corespunzator drumurile.

"La nivel national, politistii au amendat 23 de administratori de drumuri si operatori economici cu peste 100.000 de lei", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

Pe linie de siguranta rutiera, efectivele de politie au acordat o atentie deosebita arterelor rutiere pe care s-au inregistrat valori semnificative de trafic ca urmare a numarului mare de romani care s-au intors din minivacanta de Sarbatori, cat si asigurarii masurilor preventive pe segmentele de drum pe care circulatia s-a desfasurat in conditii de iarna. In urma acestor actiuni, 614 conducatori auto au fost sanctionati pentru ca nu si-au echipat autovehiculele cu anvelope specifice sezonului rece.

"In conformitate cu dispozitia ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, in zonele unde a nins abundent, Politia Romana a actionat inclusiv pentru monitorizarea modului in care administratorii de drumuri si operatorii economici au intervenit pentru deszapezire", a declarat Monica Dajbog.

Pe tot parcursul sezonului rece se va continua controlul activitatii administratorilor si al societatilor comerciale pe linia intretinerii drumurilor publice pe timp de ninsoare si polei.

"Reamintim ca in urma dispozitiei ministrului Afacerilor Interne, fiecare Prefectura a afisat pe site-ul oficial contractele de deszapezire incheiate pentru fiecare segment de drum din judet, incluzand informatii despre operatorii economici care au contractat aceste servicii si valoarea contractelor", a precizat Dajbog.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 9 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: amenzi, deszapezire, firme,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed