Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fetita de 11 ani, salvata din apele Muresului de un politist, un pompieri si un martor. "Se tinea de un obiect de metal"

Embed:

Scene dramatice in Arad. O fetita a fost salvata de la inec de mai multe persoane care au sarit in apele Muresului, ca sa o scoata la suprafata.

Copila in varsta de 11 ani fusese luata de curentii puternici si a reusit cumva sa se prinda de o bucata de fier din mijlocul raului. Un martor si un politist au sarit imediat dupa ea. Curentii erau foarte puternici in zona, asa ca pompierii i-au ajutat pe toti sa ajunga apoi la mal.

Fetita era la plaja, impreuna cu o prietena, pe malul Muresului. Cel mai probabil, copila a alunecat in apa si a fost purtata rapid de curentii puternici. Un barbat care a vazut totul nu a stat pe ganduri si a sarit dupa ea. Curentii erau insa prea puternici chiar si pentrru el.

Martor: "A inceput sa strige "ajutati-ma ca se ineaca, ajutati-ma", si a inceput sa o ia curentul in jos. Am vrut sa ma duc la ea, dar de la trei metri m-a astupat si pe mine si jos era numai huma si am sta si am incurajat-o tot timpul i-am zis tine-te acolo ca trebuie sa poti, zicea ca nu mai poate."

Intre timp, un echipaj de politia a ajuns in zona. Cu viteza de reactie, unul dintre politisti a sarit imediat in apele Muresului.

Agent principal Marius Tarle, politist IPJ Arad: "M-am dezbracat de haine ai am intrat in Mures. Am mers dupa fata, am luat-o in brate a venit si colegul de la ISU mi-a dat franghia si am scos fata afara. E destul de mare curentul, fata daca mai statea putin vreo cinci minute posibil ca o lua apa o zi obisnuita de munca. Se tinea de un obiect de un metal care se afla in Mures, era speriata, in stare de soc aproape."

Plutonier major Viorel Tudoran, ISU Arad: "Apa era relativ mica, dar curentul foarte puternic. Am luat vesta de salvare, m-am asigurat si am scos-o cu ajutorul unui domn politist."

Fetita a fost preluata apoi de un echipaj medical, care i-a acordat primul ajutor. Era foarte speriata si avea o hipotermie usoara insa din fericire, nimic care sa ii puna viata in pericol.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 14 Iunie 2017
Citeste mai multe despre: fetita inecata, Mures, Arad,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed