Familia lui Corneliu Vadim Tudor a pus pe Facebook toate mesajele de condoleante primite de la vedete

Corneliu Vadim Tudor

La o zi de la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor, familia tribunului a pus pe pagina de Facebook a acestuia o parte din mesajele de condoleante primite de la persoanele publice din Romania.

Mai jos puteti sa cititi o parte din mesajele primite de familie de la artisti, politicieni si oameni de televiziune. Acestia si-au exprimat regretul pentru decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

MESAJE DE CONDOLEANTE

"Romania a pierdut un mare roman, un brav patriot
Familiei domnului Corneliu Vadim Tudor
Indurerata familie,
Am primit cu tristete vestea trecerii neasteptate din aceasta viata a domnului Corneliu Vadim Tudor, scriitor, jurnalist si om politic, implicat activ in viata publica romaneasca, mai ales dupa anul 1990.
Om credincios si erudit, patriot si bun orator, domnul Corneliu Vadim Tudor va ramine in memoria romanilor pentru pasiunea si spiritul sau dinamic, dovedite in sustinerea propriilor sale convingeri.
In aceste momente grele de suferinta si durere pentru dvs. si toti cei care l-au cunoscut, rugaciunea pentru el si pomenirea lui cu recunostinta ramin legatura de iubire mai tare decit moartea si mingiiere pentru suflet.
Ne rugam Mintuitorului Iisus Hristos, Biruitorul Mortii si Domnul Vietii, Care ne spune: „Cel ce crede in Mine, chiar daca va muri, va trai!" (Ioan 11, 25), sa aseze sufletul lui Corneliu Vadim Tudor impreuna cu dreptii, in lumina si iubirea Preasfintei Treimi, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfirsit!
Vesnica lui pomenire din neam in neam!
Cu parintesti condoleante si binecuvintari pentru familia indurerata,

DANIEL,
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane"

* * *
"A fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Si-a urmarit consecvent proiectul lui politic, chiar si atunci cind, din dorinta de a se face inteles, mesajul lui nationalist era exagerat. Si-a iubit cu ardoare tara, cum putini pot s-o faca. (…) Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a facut, si-a gasit locul in Istoria Romaniei post-decembriste".
ION ILIESCU,
fostul presedinte al Romaniei

Citește și
corneliu vadim tudor - stiri
Averea lasata in urma de Corneliu Vadim Tudor. Familia mosteneste si datorii uriase dupa peste 100 de procese de calomnie
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

* * *
"In ultimii 25 de ani am colaborat mult (n.r. cu Vadim), in calitate de parlamentari si senatori ai Romaniei. Eram apropiati inca de pe timpul cand eram prim-ministru. Iubea mult oamenii, in special cei in nevoie. Incerca sa rezolve totul. O mare personalitate, un om de cultura, o persoana complexa. Sigur, multi il acuza de atacuri asupra lor. Asta era si pe fondul acestei boli teribile, diabetul. El era un om extraordinar de sensibil, nu tinea dusmanie. Din cand in cand mai venea pe la mine si discutam. Ne-am auzit la un telefon in urma cu o luna de zile. Condoleante pentru aceasta pierdere, nu numai familiei, ci intregii tari".
NICOLAE VACAROIU,
fostul prim-ministru al Romaniei

* * *

"Condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor".
VICTOR PONTA,
prim-ministru

* * *

"Disparitia lui Corneliu Vadim Tudor lasa un mare gol in viata politica romaneasca, in cultura romaneasca, in publicistica romaneasca. N-a fost usoara colaborarea nici a mea, nici a altor colegi cu Vadim. Era un om cu o personalitate deosebita. A fost uneori cam aspru in exprimari, dar acesta a fost felul lui de a fi."
GHEORGHE FUNAR,
fost secretar general al PRM

* * *
"Era foarte bun, sufletist. Nu tinea minia si rautatea si asta e foarte important. Astfel de oameni nu fac rau. Eu nu stiam ca are probleme de sanatate. Cind eram in puscarie a vizitat-o pe mama. Un gest frumos".
GHEORGHE BECALI

* * *

"Sunt trista si indignata de atitudinea unora care zilele trecute purtau fatarnic grija refugiatilor iar acum se bucura de moartea unui om. Care mai sunt minimele valori pe care le mai respectam, daca nu pe cele crestine?
Dumnezeu sa-l ierte si sa-i aiba in paza familia!"

ELENA UDREA

* * *
"Mult stimati membri ai familiei Tudor,
Permiteti sa exprim sincerele mele condoleante in legatura cu evenimentul tragic al mortii domnului Comeliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare.
Domnul Tudor a fost un patriot al Romaniei, un om de cunostinte universale, un bun prieten. Ne va lipsi tuturor.
Dumnezeu sa-l odihneasca! Cu stima.

OLEG MALGINOV,
ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti"

* * *
L-am cunoscut personal datorita tatalui meu. Avea o relatie frumnoasa cu tatal meu. Ambii s-au stins la aceeasi varsta. E o mare pierdere pentru poporul nostru. Ma bucur si sunt fericit ca l-am cunoscut. E o pierdere imensa. Dumnezeu sa-l odihneasca. Cuvintele sunt de prisos.
IONUT DOLANESCU

* * *
Ne pare foarte rau si avem o mare durere in suflet din cauza acestei pierderi.
MARIA CIOBANU

* * *
Dragii mei, s-a stins din viata istoricul si omul politic Corneliu Vadim Tudor, cu care am colaborat aproape zece ani. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei.
IRINA LOGHIN

* * *
Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
NICU ALIFANTIS

* * *
Am primit niste carti frumoase de la Vadim Tudor, si-am colaborat in citeva manifestari artistice in repetate rinduri...
Dumnezeu sa-i ocroteasca amintirea!

OANA SIRBU

* * *
Ce ironie a sortii, ca eu sa fiu printre ultimele persoane pe care sa vrea sa le vada, si aveam multe de facut si vorbit. Ma gandesc la fetele lui, cat de greu trebuie sa le fie, sa isi piarda tatal.... Tatal pentru o fata e sacru, e o legatura incredibila pe care doar fetele o inteleg.
OANA ZAVORANU

* * *
Corneliu Vadim Tudor era un om care iubea animalele si un astfel de om nu putea sa aiba un suflet rau, indiferent ce s-ar spune. Era un om generos cu cei putini norocosi, cel putin eu asa l-am cunoscut si asta cand presa nu era cu ochii pe el. Acum doua zile am vorbit cu dumnealui la telefon pentru ca ma rugase sa ajut o fetita talentata, sa vina la emisiune sa cante si sa vina si el cu ea. Vadim a fost un excentric, iar pe cei pe care i-a suparat sper din suflet sa il ierte astazi si sa-si aduca aminte de faptele lui bune, mai mult decat altceva.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Suntem alaturi de familia sa.

CATALIN MARUTA

* * *
Romania a mai pierdut un roman adevarat! Ca orice om puternic, poetul Corneliu Vadim Tudor a fost iubit, a fost contestat si asa va fi si dupa moarte.
Pe mine m-a impresionat cu cultura lui, dar mai ales cu iubirea de tara! Un mare patriot a plecat prea repede dintre noi, odihneasca-se in pace!

CIPRIAN MARICA

* * *
Domnule presedinte CORNELIU VADIM TUDOR,
Ma adresez direct, pentru ca nu-mi vine sa cred ca noi romanii, v-am pierdut, mult prea rapid. Cred ca este, in primul rand, un moment trist pentru literatura romana. Si dincolo de asta, pentru acel nationalism benefic, sanatos, care ne mai putea salva de la pierderea identitatii.
Ati tinut cu dintii de principiile si de traditia acestei tari.
Mai cu bune ori cu rele, ati aparat, prin discurs, cel putin, valorile nationale, astea de care multi au uitat si le-au blamat si azi va felicita pentru ca le-ati iubit.
Nu mai vorbesc despre calitatile de orator, despre coerenta si despre toate atributele care va faceau unul dintre cei mai importanti exponenti ai intelectualitatii.
Ne stiam de multi ani, dar vedeti dumneavoastra, viata ne-a pus mai aproape mai recent, cand trebuia sa-mi scrieti niste versuri pentru o serie de cantece noi. Spuneati ca muzica asta romaneasca, melodioasa, mai are sansa. Si ne-am intalnit sa discutam acolo, in biblioteca aceea impresionanta, si-a ramas stabilit ca ne vedem in cateva luni sa punem la cale acel cantec care-i va impresiona pe toti. N-am mai apucat!
Mi-ati oferit demult si-o carte. Despre mama, spunandu-mi ca in continuare icoana dumnneavostra si sprijinul in momentele dificile este mama. O chema Eugenia, cum o cheama si pe-a mea mama. Acum stati langa ea, putand sa-i dedicati din nou, capodopera lui Marian Nistor, pe versurile dumneavoastra si vocea Mirabelei Dauer – “MULTUMESC, IUBITA MAMA!”
Cred ca disparitia dumneavoastra, pastrand proportiile, este pentru noi, inca o lectie. Dincolo de toate controversele, vedem inca o data, prea tarziu, ce pierdem. Inchei cu o rugaminte. Pe toti cei ce vorbesc, plang sau rad azi de Vadim Tudor, ii invit sa-i citeasca poeziile! E ultimul omagiu!

FUEGO
 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Corneliu Vadim Tudor, inmormantat dupa ce cavoul a fost SPART. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum
Corneliu Vadim Tudor, inmormantat dupa ce cavoul a fost SPART. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum

Insotit de familie si de peste o mie de oameni care l-au iubit, inconjurat de flori si cu o slujba oficiata de 16 preoti, Corneliu Vadim Tudor a parasit joi aceasta lume.

Averea lasata in urma de Corneliu Vadim Tudor. Familia mosteneste si datorii uriase dupa peste 100 de procese de calomnie
Averea lasata in urma de Corneliu Vadim Tudor. Familia mosteneste si datorii uriase dupa peste 100 de procese de calomnie

Corneliu Vadim Tudor a inchis ochii pentru totdeauna, insa pentru familia sa, lucrurile sunt destul de complicate iar datoriile mari.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Ce a lasat in birou cu doua zile inainte si ULTIMELE cuvinte
Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Ce a lasat in birou cu doua zile inainte si ULTIMELE cuvinte

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara, in urma unui atac de cord, la 65 de ani. Desi parea plin de energie, avea probleme de sanatate pe care nu le-ar fi tratat la momentul potrivit, au declarat medicii.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.