Falsurile din dosarele de pensie fac o noua victima. O femeie de 57 de ani s-a sinucis de frica puscariei

×
Codul embed a fost copiat

Pensionara din Pitesti a fost audiata pentru ca le-ar fi dat spaga 100 de lei doctoritelor care s-au ocupat de cazul ei. Femeia era pensionata pe caz de boala de 13 ani si, numai la gandul ca ar putea ajunge in inchisoare, a cedat.

Coplesita de ganduri negre, a pandit momentul in care a ramas singura acasa. Sotul ei a gasit-o fara suflare, langa doua bilete in care isi explica gestul disperat. Se temea ca ar putea sa fie inchisa.

"Pacienta a fost gasita decedata. Era decedata de mai mult timp", explica dr. Corina Manole, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Arges.

Femeia, bolnava de diabet, era pensionata din 2001. A mers recent la comisia de evaluare, unde a dat spaga 100 de lei. Banii ar fi ajuns la doua doctorite arestate in urma cu o luna pentru luare de mita. Respectivele sunt acuzate ca ar fi primit mita de la 800 de pensionari, inclusiv de la cea care a clacat acum, dupa ce a fost chemata la audieri.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca victima risca cel mult o pedeapsa de 3 ani cu suspendare.
 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Pensia prea mare i-a ucis. Doi soti din Harghita s-au sinucis, dupa au aflat ca trebuie sa returneze 41.000 de lei
Pensia prea mare i-a ucis. Doi soti din Harghita s-au sinucis, dupa au aflat ca trebuie sa returneze 41.000 de lei

Dupa 30 de ani traiti impreuna, doi soti din judetul Harghita si-au pus capat zilelor, tot impreuna, de spaima. Primisera vestea ca trebuie sa returneze Casei de Pensii 41 de mii de lei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.