Eleva din Dambovita careia i s-a anulat lucrarea la Istorie sustine ca a avut banca zgariata. O comisie va ancheta cazul

Ultimul update: Luni 10 Iulie 2017 07:49
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2017 10:42
Categorie: Actualitate
Ana Maria Ionita

Tanara din Dambovita careia i-a fost anulata lucrarea la Istorie spune ca avea banca zgariata si a pus ciorna sub foaie.

Tanara din orasul Titu, judetul Dambovita, careia i-a fost anulata lucrarea la Istorie pe motiv ca doua pagini ale lucrarii aveau scrisuri diferite spune ca erau zgarieturi pe banca, iar la un moment dat a pus ciorna sub foaie. La randul sau, absolventul din Moreni aflat in aceeasi situatie sustine ca in a doua parte a lucrarii s-a grabit, pentru ca nu mai avea timp, si a scris mai inclinat.

Ana Maria Ionita, absolventa a unui liceu din orasul Titu si a carei lucrare la Istorie a fost anulata pe motiv ca doua pagini ale tezei aveau scrisuri diferite, spune ca vrea sa dea admitere la Academia de Studii Economice, dar ca acum ii este teama ca va pierde aceasta sansa.

Ea a declarat ca erau zgarieturi pe banca in care a stat in timpul examenului, iar la un moment dat a pus ciorna sub lucrare, acesta putand fi un motiv pentru care scrisurile sunt diferite.

La randul sau, Mihai Toma, care a terminat un liceu din Moreni, afirma ca vrea sa incerce sa intre la Academia de Politie, daca va fi rezolvata situatia cu lucrarea sustinuta la proba de Istorie.

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Tanarul sustine ca spre finalul examenului, cand a constatat ca mai are de facut un eseu, s-a grabit, iar scrisul a fost putin inclinat.

El a precizat ca, daca va rata examenul de admitere la facultate, ia in calcul posibilitatea sa dea in judecata comisia care l-a descalificat.

Corpul de control al ministrului Educatiei merge, vineri, intr-un centru de evaluare la bacalaureat pentru a verifica situatia.

"Maine dimineata la prima ora Corpul de control va fi in centrul de evaluare unde a fost anulata lucrarea unei eleve. Vom vedea care este situatia si vom face publice rezultatele", declara, joi, pentru News.ro ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Eleva a obtinut calificative de utilizator experimentat la Limba romana si Informatica, 7,75 la proba scrisa de la Limba Romana, pentru care urma sa faca contestatie, si 9,5 la Geografie.

Ana Maria Ionita Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: News.ro

A terminat liceul cu 9,87, dar a avut parte de un soc cand s-a uitat pe notele de la BAC

A terminat liceul cu 9,87, dar a avut parte de un soc cand s-a uitat pe notele de la BAC

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Planurile elevilor cu media 10 la BAC 2017.

Planurile elevilor cu media 10 la BAC 2017. "De mica am spus ca plec. Mama spune ca mai bine plange de dor decat de mila"

Rezultate BAC 2017. Reactiile elevilor cand au vazut notele:

Rezultate BAC 2017. Reactiile elevilor cand au vazut notele: "Am vrut sa fac contestatie, dar nu am chef. Ies in oras acum"

protest

Proteste în fața Palatului Cotroceni. ”Modul în care preşedintele a răspuns este o dezamăgire”

Klaus Iohannis a început să piardă fani pe pagina de Facebook după desemnarea Vioricăi Dăncilă

Un pasager a murit într-un tramvai din Galați. Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă

CTP, despre desemnarea Vioricăi Dăncilă: Lenin a spus: ”Fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”

Comunitatea ”Corupția ucide” critică decizia președintelui Iohannis. ”Un gest inacceptabil de complicitate cu PSD”

Ghiţă Ciobanul, plângere la DNA împotriva Ministerului Agriculturii: ”Nereguli cu fonduri europene”

stana deveselu

Ciobanul ale cărui oi amenință scutul antirachetă de la Deveselu cere 80.000 de lei să renunțe la stână

Scandal uriaș pe seama construcției spitalului metropolitan. Firea: ”Vreți să distrugeți Bucureștiul”

Şase cetăţeni străini, condamnaţi la Constanţa la 18,5 și 19,5 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Străzi acoperite de șuvoaie, în Vestul țării, după o ploaie de câteva ore

DNA a extins urmărirea penală față de Tel Drum. ”A fost implicată în activitatea grupului inițiat de Dragnea”

Anchetă la Târgu Jiu, după ce o casierie a societăţii de apă a fost transformată în apartament