Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Eleva care a cazut de pe bloc cand isi facea un selfie era insotita de 2 profesoare. Cadrele didactice nu vor pati nimic

Embed:

Apar noi detalii in cazul copilei de 15 ani care saptamana trecuta a cazut de pe acoperisul unui bloc de zece etaje din Sibiu si a murit pe loc.

Grupul de noua copii din care facea parte, si care se urcase pe terasa cladirii ca sa faca fotografii, era insotit si de doua profesoare de la un liceu din oras. Dar ele nu sunt pasibile de nicio sanctiune.

Liceul textil si inspectoratul scolar din Sibiu confirma faptul ca grupul de adolescenti care a urcat noaptea pe acoperisul unui bloc din centru, ca sa faca fotogtafii, era insotit de doua profesoare. Dar, pentru ca intamplarea s-a petrecut in afara orelor de curs si nu facea parte din nicio activitate scolara planificata, cele doua cadre didactice nu pot fi trase la raspundere.

Cel mai probabil vor fi si ele audiate de procurorii care fac investigatii in dosarul de ucidere din culpa deschis in acest caz. Pana acum, profesoarele au declarat ca nu au fost martorele accidentului pentru ca ele tocmai coborau pe scara blocului cand copila s-a prabusit de pe acoperis. Fata ramasese in urma, impreuna cu trei colege, si s-a sprijinit de o balustrada ca sa isi faca un selfie. Balustrada a cedat iar copila n-a mai avut nicio sansa de scapare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Martie 2017
Citeste mai multe despre: cazuta, bloc, Sibiu, selfie, profesoare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed