Drama unui barbat din Gorj, arestat pentru crima pe baza unor marturii mincinoase si gasit nevinovat dupa 9 luni

×
Codul embed a fost copiat

Printr-o situatie tragi-comica trece un barbat de 40 de ani din Gorj, care la sfarsitul anului trecut a fost arestat pentru o crima.

Dupa noua luni de ancheta, procurorii i-au comunicat oficial ca este nevinovat, iar individul mort atunci este, de fapt, victima unui accident rutier.

Cel care a fost acuzat insa pentru omor sustine ca libertatea lui a depins la vremea respectiva de doua femei care au depus marturii mincionoase.

Barbatul spune ca ii promisese uneia cativa litri de alcool, dar cum el nu si-a onorat intelegerea, femeia i-ar fi inscenat crima.

Acest barbat a fost arestat in decembrie anul trecut sub acuzatia de omor. Atunci, cadavrul vecinului sau a fost gasit pe sosea. Initial, politistii au anchetat un tragic accident rutier, dar situatia s-a schimbat cand sotia victimei a declarat ca barbatul ei a fost ucis de un amic. Marturia i-a fost sustinuta si de-o alta femeie din sat, iar suspectul a fost retinut.

Citește și
rulota plina de arme albe in FLorida
Politia americana a arestat o femeie care avea 3.700 de arme albe in rulota sa. Imaginile de cosmar din “locuinta-capcana"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Dupa cateva zile, barbatul a fost eliberat din lipsa de probe. Dar a fost in continuare cercetat. Noua luni mai tarziu, procurorii i-au comunicat oficial ca nu e vinovat de crima.

Procuror Cristina Ciobanu, purtatorul de cuvânt al Parchetului Gorj : "Decesul victimei s-a datorat unui accident de circulatie. In momentul de fata, cercetarile se efectueza de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti."

"Nu mai am putere sa ma bucur, pentru ca 9 luni am dus crima in spinare. 9 luni!", spune Costen Mornea.

Carmen Mornea, sotia barbatului: "Pe ei i-a interesat ca au pus mana pe cineva care trebuia sa intre la puscarie, nicidecum cine e vinovatul."

Barbatul spune ca sotia victimei, impreuna cu o alta femeie, i-ar fi inscenat crima. El s-a ocupat de inmormantare si i-ar fi promis vaduvei ca ii da toata bautura care ramane. Cu o conditie insa - ea sa nu bea alcool. Femeia ar fi respectat invoiala, insa el NU! Si de aici a pornit totul, sustine omul.

"Cu toate ca-i promisesem ca-i las toata bautura, eu nu i-am lasat-o! I-am lasat de un litru asa si restul le-am lasat la cineva sa-i dea la pomana de sase saptamani", a mai spus sotia barbatului.

Barbatul vrea sa dea statul in judecata si sa ceara daune pentru perioada in care a stat inchis pe nedrept. Procurorii isi continua ancheta, iar cele doua femei care ar fi inscenat crima sunt cercetate pentru marturie mincinoasa. Totodata, anchetatorii trebuie sa-l gaseasca si pe autorul accidentului mortal.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Si-a abandonat familia si s-a ascuns 6 ani in munti, dupa ce a delapidat 9 mil de dolari. Cum a fost prins americanul
Si-a abandonat familia si s-a ascuns 6 ani in munti, dupa ce a delapidat 9 mil de dolari. Cum a fost prins americanul

James T Hammes, cunoscut drept "Bismarck", a fost arestat in Muntii Apalasi, acolo unde se ascundea de sase ani de zile. El si-ar fi abandonat sotia si fiica pentru a scapa de autoritati, pana cand o persoana l-a recunoscut, relateaza Daily Mail.

Politia americana a arestat o femeie care avea 3.700 de arme albe in rulota sa. Imaginile de cosmar din “locuinta-capcana
Politia americana a arestat o femeie care avea 3.700 de arme albe in rulota sa. Imaginile de cosmar din “locuinta-capcana"

Caz demn de un film de groaza, in statul american Florida.

Activitatea din retelele sociale va poate aduce o acuzatie de terorism. FBI a arestat un tanar pentru retweet-urile lui
Activitatea din retelele sociale va poate aduce o acuzatie de terorism. FBI a arestat un tanar pentru retweet-urile lui

Utilizatorii de Twitter risca sa aiba probleme cu agentii federali americani, dupa cum a dovedit-o un incident petrecut in New York.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.