Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doi maramureseni si-au incendiat casa cand au vazut ca vine politia. Ce ascundeau intr-o anexa. VIDEO

Embed:

Scene incredibile in judetul Maramures, unde 2 oameni si-au incendiat casa pentru a scapa de oamenii legii.

In urma primirii unor informatii, politistii maramureseni au declansat o investigatie in vederea combaterii contrabandei cu tigari. Echipajul Politiei de frontiera care se afla in zona a observat ca, in jurul orei 21.30, la o anexa gospodareasca apartinand imobilului respectiv a izbucnit un incendiu. Din primele cercetari a rezultat faptul ca incendiul a fost provocat intentionat in scopul distrugerii tigarilor care fac obiectul infractiunii de contrabanda.

Pe timpul interventiei I.S.U., politistii de frontiera au observat mai multe persoane care au fugit din curtea imobilului respectiv, avand asupra lor cartuse cu tigari. Cand politistii au intervenit pentru retinerea acestora, persoanele in cauza le au adresat injurii si amenintari si au aruncat cu mai multe obiecte spre acestia. Dupa ce oamenii nu au reactionat la somarea prin voce, politistii au tras focuri de avertisment in plan vertical, moment in care indivizii au inceput sa fuga.

61873872Doi maramureseni si-au incendiat casa cand au vazut ca vine politia. Ce ascundeau intr-o anexa
61873931Doi maramureseni si-au incendiat casa cand au vazut ca vine politia. Ce ascundeau intr-o anexa.

Focul declansat cu scopul de a sterge urmele traficului cu tigari a fost stins la timp, anchetatorii recuperand 3.520 pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 32.000 lei.

Cele doua persoane, domiciliate pe raza judetului Maramures sunt cercetate pentru savarsirea infractiunilor de colectare, detinere, producere, transport, preluara, depozitare, predare, desfacere si vanzare a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia si distrugerea de probe la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

In total, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat si confiscat peste 6.400 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana,in valoare de 60.900 lei, provenite din contrabanda.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Martie 2017
Citeste mai multe despre: maramures, politie, tigari, contrabanda, ancheta, Sighetu Marmatiei,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed