Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doi copii si trei adulti, blocati vineri seara cu masina in zapada pe Transalpina. Salvamontistii i-au dus direct la politie

masina inzapezita Transalpina

Cinci turisti, intre care doi copii, care au ramas blocati cu masina in zapada pe Transalpina, drum inchis circulatiei in aceasta perioada, au fost salvati de jandarmii si salvamontistii din judetul Alba.

Turistii, trei adulti si doi copii, au ramas inzapeziti vineri seara pe drumul national (DN) 67C, in apropiere de limita cu judetul Valcea, unde stratul de zapada depus pe asflat masura aproximativ zece centimetri, potrivit unui comunicat transmis sambata de Jandarmeria Alba, potrivit News.ro.

masina inzapezita Transalpina

Jandarmii, insotiti de doi salvamontisi, au ajuns la acestia in jurul orei 21.30. Potrivit sursei citate, masina in care se aflau turistii nu era echipata corespunzator, avand anvelope de vara.

masina inzapezita Transalpina

"Dupa deszapezire persoanele in cauza au fost conduse la postul de politie din localitatea Sugag in vederea luarii masurilor legale de catre lucratorii de politie abilitati sa constate contraventii pe drumurile publice", se arata in comunicatul citat.

masina inzapezita Transalpina

DN 67C, drum denumit si Transalpina, este inchis in timpul sezonului rece fiind impracticabil si periculos in zona alpina.

Sursa foto: Alba24.ro.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 11 Martie 2017
Citeste mai multe despre: masina, zapada, inzapezit, salvamont, jandarmi, Transalpina,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed