Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Descoperire dezgustatoare in piscina in care inoata copiii, la Baia Mare. Ce au mai gasit inspectorii si pe peretii bazinului

Embed:

Situatie scandaloasa in Baia Mare: in bazinul olimpic din oras unde zilnic se antreneaza zeci de copii au fost gasite excremente umane.
 

Cei care au sesizat cazul au fost parintii celor mici: au facut si o plangere la Directia de Sanatate Publica. Incidentul a fost semnalat de tatal unui copil care a si filmat totul cu telefonul mobil. Cand ceilalti parinti au vazut scena si-au imediat afara copii din bazin si s-au dus revoltati direct la autoritati unde au depus o plangere.

Reprezentantii DSP Maramures s-au deplasat la fata locului si au izolat bazinul olimpic de unde au prelevat si probe. Le-au atras atras atentia administratorilor ca peretii sunt plini de mucegai si le-au cerut sa igienizeze totul.

Rezultatele analizelor vor veni in cursul zilei de joi. Bazinul Olimpic este in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului si local este administrat de directia judeteana de sport si tineret. Parintii platesc cate 10 lei intrarea pentru fiecare copil.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: piscina, bazin olimpic, excremente, DSP, Baia Mare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed