Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Descinderi la o retea de braconieri din Gorj. Peste 200 de politisti au intervenit luni dimineata

Embed:

Zeci de indivizi sunt suspectati ca au vanat ilegal caprioare si au facut braconaj la peste in apele Jiului. Ca sa-i prinda, politistii din Gorj au facut perchezitii luni dimineata la peste 40 de adrese din judet.

Se stie ca in ultimele saptamani se organizau partide de vanatoare sau de pescuit fara nicio autorizatie sau in perioada de prohibitie. La descinderi, anchetatorii au gasit carne de vanat, in special de caprior- specia cea mai braconata.

Descinderile au avut loc in mai multe localitati din judet. In scurt timp, rand pe rand. suspectii erau dusi la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Gorj

Peste 200 de politisti au fost implicati in perchezitiile din aceasta dimineata. Din locuintele suspectilor, au ridicat nu doar carne de animale sacrificate, ci si arme folosite de braconieri sau navoade folosite de cei care pescuiau ilegal in apele Jiului.

Lucian Stroe - purtator de cuvant IPJ Gorj: “Prejudiciul cauzat prin aceasta activitate infractionala este de 250.000 lei. Totodata, 24 de persoane vor fi aduse la sediul IPJ Gorj pentru audieri.”

La sfarsitul zilei, dupa audieri, anchetatorii vor decide cate persoane vor retine in acesta dosar, in functie de probele stranse pentru fiecare suspect in parte. Acuzatiile aduse sunt, printre altele, de braconaj cinegetic si nerespectarea regimului armelor, munitiilor si materialelor explozive.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Gorj, descinderi, braconaj, caprior, pescuit, arme, Jiu, politie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed