Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Dan Sova se afla in arest, insa isi primeste in continuare leafa. Parlamentarul nu a fost suspendat din functia de senator

Embed:

Dan Sova este nerabdator sa revina in Parlament. Chiar daca este acuzat de coruptie in doua dosare penale, senatorul crede ca poate fi util, numai ca-l impiedica mandatul de arestare preventiva.

Asa ca joi si-a incercat norocul si le-a cerut judecatorilor de drepturi si libertati sa-i inlocuiasca masura cu una mai blanda, care sa ii permita eventual sa se intoarca la serviciu.

Dan Sova a fost arestat preventiv din 15 decembrie. Isi doreste insa sa fie eliberat si sa se intoarca la serviciu, asa cum s-a intamplat si cu alti parlamentari acuzati de coruptie, ca Elena Udrea sau Ioan Oltean. Asa ca le-a cerut judecatorilor sa ii inlocuiasca masura arestarii preventive cu cea a controlului judiciar sau in cel mai rau caz cu arestul la domiciliu.

I-a fost alaturi iubita, deputata Catalina Stefanescu, careia i-a zambit fara incetare din boxa acuzatilor. De dragul senatorului, un avocat din Alexandria ar fi dispus sa pledeze pentru eliberarea acestuia.

Timpul trece, leafa merge. Chiar daca ramane in arest, Dan Sova nu este suspendat din functia de senator si isi primeste leafa in continuare ca orice parlamentar aflat in activitate. Ba chiar isi poate exprima votul in comisia juridica prin intermediul unui coleg de-al sau.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 14 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Dan Sova, arestare, punere in libertate,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed