Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Dan Sova, asteptat de mama la iesirea din arest. Incidentul petrecut pe holul Politiei Capitalei, la plecare

Embed:

Senatorul Dan Sova a parasit  vineri seara arestul Politiei Capitalei dupa ce un judecator a decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Parlamentarul a fost eliberat la 40 de zile dupa ce a ajuns dupa gratii, acuzat de fapte de coruptie. Dan Sova a iesit vadit grabit din Arestul Politiei Capitalei. Intamplator sau nu, inainte ca senatorul sa-si faca aparitia, lumina de pe holul institutiei s-a stins.

Un barbat a avut grija sa-l ajute cu bagajele. A facut mai multe drumuri la masina cu genti pline, iar - la final - a iesit cu un televizor.

Nerabdatoare, mama lui l-a asteptat la iesirea din arest si, inainte de a urca in masina, l-a imbratisat bucuroasa. Dan Sova a fost arestat preventiv pe 15 decembrie, anul trecut, pentru acuzatii de coruptie.

Anchetatorii spun ca ar fi facut trafic de influenta pentru o casa de avocatura si ar fi incasat ilegal o suta de mii de euro.

Sova a incercat de mai multe ori sa obtina eliberarea si a constestat decizia procurorilor DNA de a-l aresta preventiv. Vineri, insa, a gasit indurare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde un magistrat a decis sa-l plaseze in arest la domiciliu.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Dan Sova, arest preventiv, CET Govora,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed