Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

1.100.000 de elevi stau acasa marti. Vezi lista judetelor in care nu se invata din cauza vremii

Embed:

Cursurile din invatamantul preuniversitar vor fi suspendate luni si marti in toate scolile din mai multe judete.

Marti, 14 februarie 2012, in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectata de ninsorile abundente sau temperaturile scazute.

Urmare a deciziilor luate in cadrul Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta, marti, 14 februarie 2012, cursurile vor fi suspendate integral, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in 12 judete (Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea) si in municipiul Bucuresti.

605507961.100.000 de elevi stau acasa marti. Vezi lista judetelor in care nu se invata din cauza vremii
60550490Cursurile vor fi suspendate luni si marti in 4 judete. Situatia unitatilor de invatamant din tara

In celelalte judete, situatia se prezinta astfel: 7 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant (Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara, Maramures, Satu Mare, Timis), iar alte 5 judete inregistreaza maximum 100 de unitati de invatamant inchise ( Braila, Caras-Severin, Galati, Teleorman, Vaslui).

La nivelul intregii tari, au fost inchise 7156 de unitati scolare, in care invatau 1.103.635 elevi. Precizam ca la nivelul fiecarui judet, conducerea inspectoratului scolar este parte componenta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU). Inspectorii scolari generali participa la intalnirile de lucru ale acestor structuri in cadrul carora deciziile luate se afla in stransa concordanta cu evolutia conditiilor meteorologice din fiecare zi.

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 13 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: scoli, vreme,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed