Cum va fi vremea de 1 DECEMBRIE. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile

frig, zapada

Astazi, vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea innorari in nordul, centrul si vestul tarii, unde local vor fi precipitatii slabe, mai ales ninsori. La munte va ninge.

In sudul si sud-estul teritoriului, cerul va fi partial noros, iar in cursul noptii se va semnala ceata in zonele joase, unde vor fi si conditii de burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si -1 grad. Presiunea atmosferica va creste usor.

Sambata - Vremea se va mentine rece, cu cerul temporar noros. In nord-vestul tarii izolat vor fi fulguieli, iar in sudul si sud-estul teritoriului va fi ceata, care pe arii restranse va persista si cu totul izolat va fi asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 7 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, mai ales in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -7 si 4 grade, mai coborate in depresiuni.

Duminica, 1 DECEMBRIE- Vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil la senin. Exceptie vor face regiunile sudice, unde vor fi nori josi, ceata persistenta si conditii de burnita sau ploaie slaba, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, cu valori usor mai ridicate pe litoral, pana la 2 grade.

Per total, vremea ramane mai rece decat in mod obisnuit la inceputul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

Citește și
Andreea Esca
"L-am cumparat inainte de 1 Decembrie '95". Ce spune Andreea Esca despre deja celebrul sacou rosu
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Luni, 2 DECEMBRIE - Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud, unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe mixte, iar dimineata si noaptea, in zonele joase local va fi ceata, posibil persistenta. In restul teritoriului, ceata se va semnala pe arii restranse.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificãri la munte si in nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre -10 si 0 grade.

LA MUNTE

Joi - Desi valorile termice diurne vor creste usor, vremea se va mentine mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand local va ninge slab, incepand din masivele nordice. Vantul va prezenta intensificari mai ales a Carpatilor Orientali, unde vor fi rafale de peste 55 km/h. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Vineri - Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit, chiar geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse va ninge. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi in zona inalta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Sambata - Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si, cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Duminica -  Vremea va fi in general frumoasa dar rece, mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Luni - Cerul va fi variabil, cu innorari in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va avea unele intensificari. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Citeste si:

Detaliul de 50 de euro care ucide 400.000 de oameni/an in Europa si ne costa 940.000.000.000 de euro

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
De la 1 decembrie, ProTV va emite in format 16:9
De la 1 decembrie, ProTV va emite in format 16:9

Intrucat numarul de televizoare 16:9 a crescut substantial in ultimii ani, incepand cu data de 1 Decembrie 2013 programul postului ProTV va fi disponibil in majoritatea timpului in formatul 16:9.

"L-am cumparat inainte de 1 Decembrie '95". Ce spune Andreea Esca despre deja celebrul sacou rosu

 Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 19:00, a vorbit despre sacoul rosu pe care il poarta in fiecare an, pe data de 1 Decembrie.

"Ziua Portilor Deschise" la Parlament pe 1 Decembrie, cu brazi impodobiti si foc de artificii

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca de 1 Decembrie, cand la Camera se va organiza "Ziua Portilor Deschise", va exista si un foc de artificii, care se datoreaza unei sponzorizari.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.