Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au anuntat ca divorteaza. "Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite"

×
Codul embed a fost copiat

Dupa o dragoste ca-n filme, cu multe juraminte de iubire si imaginea unui cuplu perfect, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel sunt pe cale sa puna punct unei casnicii de 9 ani.

Anuntul a fost facut chiar de politician, pe pagina sa de Facebook: "Astazi am depus actele de divort", a scris Boureanu. Informatia vine dupa o perioada in care cei doi soti au trait mai mult separat. De altfel, ultimii ani de relatie au fost umbriti si de scandalurile financiare in care apare numele lui Boureanu.

Pentru multi dintre romani, Valentina si Cristi erau acei tineri frumosi, bogati, cu o viata de vis, care isi permiteau absolut orice: bijuterii, vacante scumpe, inclusiv un apartament la New York de 1 milion de euro. Iata, insa, ca luni totul s-a sfarsit cu un mesaj sec postat pe Facebook.

"Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta, am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a scris Boureanu.

"Este perfect adevarat ce am postat pe Facebook, e un cont pe care l-am deschis cu ocazia faptului ca am depus actele de divort. Nu vreau sa declar nimic altceva", a declarat Cristian Boureanu.

Citește și
Valentina Pelinel
Valentina Pelinel va invata cum sa pierdeti kilograme facand curatenie
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Cei doi au fost impreuna 9 ani. S-au cunoscut in 2005, la New York si dupa 2 ani de relatie s-au logodit in Grecia.

Intorsi in tara, s-au cununat civil printre flori, in Gradina Botanica din Bucuresti. Nunta, bineinteles una de vis, au facut-o la Palatul Snagov.

"Sunt multe ce ne leaga, dar stiu ce ne-a legat, soarta ne-a legat, a fost o intamplare", a declarat atunci Cristian Boureanu.

"Imi aduc aminte si acum ca am zis 'Wooow, ce barbat frumos!'. Ce e culmea e ca eu nu credeam in dragoste la prima vedere", spunea Valentina Pelinel.

Cristi si Valentina au vorbit mereu deschis despre viata lor si nu au evitat niciodata sa isi arate in public gesturile de iubire. Despre relatia celor doi s-a spus multe. Iar ei au reactionat diferit.

"Eu cred ca inseli cand nu ti-e bine acasa, asa cred eu. Sau cand nu e dragoste adevarata, cand nu ai gasit ce cautai", spunea Valentina in urma cu un an.

In martie, anul acesta, au aparut primele zvonuri despre o eventuala despartire. Ar fi fost provocate de o aventura pe care Valentina Pelinel ar fi avut-o cu dinamovistul Cristi Borcea.

Pe de alta parte, relatia s-a erodat si din cauza problemelor cu banii. Asta dupa ce Cristian Boureanu a fost executat silit de banci pentru datorii de milioane de euro.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Mic dejun de vedeta: ce mananca Valentina Pelinel la prima ora de arata atat de bine
Mic dejun de vedeta: ce mananca Valentina Pelinel la prima ora de arata atat de bine

 Valentina Pelinel este unul din modelele care ne-au reprezentat cu succes pe plan international, iar la 31 de ani este mai sexy ca niciodata. Ea a povestit pentru Foodstory.ro ce mananca la micul dejun.

Valentina Pelinel va invata cum sa pierdeti kilograme facand curatenie
Valentina Pelinel va invata cum sa pierdeti kilograme facand curatenie

Cine vrea sa fie in forma poate sa imbine utilul cu placutul si sa se apuce... de curatenie. Prin manevre simple, se pot pierde o multime de calorii. Iar daca executam corect anumite miscari, putem sa concepem un intreg antrenament aerobic.

Valentina Pelinel:
Valentina Pelinel: "Am ales sa lupt cu kilogramele, sa le inving eu pe ele"

Am admirat-o pe marile podiumuri de moda, iar acum o admiram pentru formele perfecte pe care le afiseaza.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.