"S-a intamplat o nenorocire, a omorat-o pe mama ta". Cosmar nesfarsit pentru un tanar din Galati dupa ce a primit acest mesaj

Ultimul update: Luni 15 Februarie 2016 07:07
Data publicarii: Vineri 12 Februarie 2016 17:05
Categorie: Actualitate

Moartea unei romance de 43 de ani, in Spania, este un cosmar infinit pentru rudele indurerate.

De cand s-a intamplat nenorocirea, pe patru ianuarie, oamenii asteapta ca trupul sa fie adus acasa, in comuna Namoloasa, din judetul Galati. Femeia a fost ucisa de iubitul ei, un albanez din Kosovo, un individ foarte gelos.

Familia a aflat in urma cu o luna si o saptamana despre moartea femeii de pe internet. Nici ambasada, nici Ministerul Afacerilor externe si nici politia nu au anuntat, pana acum, oficial rudele ca Mariana Carmen Radu a fost ucisa. 

Chiar daca un frate al femeii a fost acolo si s-a ocupat de toate formalitatile, trupul nu a fost nici pana acum adus acasa. Indurerate, rudele au pregatit toate cele necesare pentru inmormantare si asteapta.

Ruda: "Am pregatit asa, ca sa o imbracam. Sa imbracam o fata in locul ei, daca nu putem. Am luat cum ii placea ei sa imbrace. Si la pomana am vorbit sa-i facem."

Durerea mamei s-a amplificat odata cu trecerea timpului. De mai bine de o luna asteapta sa isi vada pentru ultima data fata. Vestea tragediei le-a dat-o o ruda de-a criminalului, pe Facebook.

Eduard Radu, fratele victimei: ""S-a intamplat o nenorocire, Charlie a omorat-o pe mama ta!", direct asa a scris. "A omorat-o pe mama ta si el este arestat, s-a predat la politie." Si am hotarat ca sa plec dupa ea, in Spania. Dupa ce am ajuns acolo, mi-au spus mergi la "tonatorio" (n.r. morga), am platit acolo patru mii de euro ca sa mi-o aduca acasa, dupa ce am platit au spus sa asteptam patru, cinci zile si vine."

Mariana Carmen Radu era plecata de 14 ani in Spania si lucra la un call-center. Acolo l-a cunoscut si pe Charlie, dupa cum ii spuneau prietenii, un albanez din Kosovo de care s-a indragostit acum 10 ani.

Alexandru Moldoveanu, fiul victimei: "Eu cu mama mai vorbeam si, din ce stiu eu, din spusele ei, el era o persoana foarte geloasa si, de aici, porneau de fiecare data certurile, intre ei doi."

Tragedia s-a intamplat in noapte de 4 spre cinci ianuarie, in apartamentul celor doi din Madrid. Rudele femeii au presimtit ca este ceva in neregula, pentru ca Mariana obisnuia sa sune des acasa.

Ilinca Murgu, mama victimei: "Eu, vazand ca de doua, trei zile nu m-a sunat, plangeam in casa si ma foiam in casa si spuneam si la baieti "nu mai pot, ce-i cu fata de nu mai suna?". Care ea suna zilnic, de trei, patru ori pe zi si vorbea intr-una cu noi. Nu-mi ajunge fata acasa. Am pus si masa intinsa, tot asezata, numai sa imi apara acasa si vad ca nu sunt sanse. Care-i treaba nu stiu."

Daniela Neacsu, sora victimei: "Am auzit ca s-au decretat cateva zile de doliu in Spania, in rest absolut nimic, nimic."

Conform presei spaniole, criminalul s-ar fi predat imediat dupa nenorocire. La cererea anchetatorilor, corpul victimei a fost autopsiat de doua ori pana acum. Nimeni nu a explicat, insa, familiei de ce dureaza atat de mult repatrierea. In urma Marianei ramane un fiu in varsta de 22 de ani, student la Facultatea de Mecanica din Galati.

Ritual special de inmormantare pentru tanarul care a murit in accidentul din Ploiesti. Care era visul lui Cristian

Ritual special de inmormantare pentru tanarul care a murit in accidentul din Ploiesti. Care era visul lui Cristian

soferiță A1

A pretins că se simte rău, pe A1. Ce a făcut femeia când un șofer a oprit să o ajute

Şeful Tarom: ”Nu voi demisiona, pentru că nu am de ce”

15 refugiați din Irak şi Afganistan prinşi în Arad. Cum încercau să treacă frontiera

crima

Inginer din Galaţi, reţinut după ce şi-a ucis partenera cu 14 ani mai tânăra

Anchetă în cazul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi, la un show aviatic. Principala ipoteză

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă