Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

2 ani de inchisoare cu suspendare pentru Cheloo. Artistul a recunoscut ca a consumat si distribuit droguri prietenilor

Embed:

Cheloo, liderul trupei Parazitii, cercetat de DIICOT Ploiesti, a recunoscut ca a consumat si a distribuit droguri prietenilor.

UPDATE: Raperul Cheloo de la trupa Parazitii a fost condamnat, miercuri dupa-amiaza, de Tribunalul Prahova, la doi ani de inchisoare cu suspendare si la o perioada de supraveghere de patru ani, precum si la o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii, in dosarul de trafic de droguri, in care artistul si-a recunoscut faptele.

Tribunalul Prahova s-a pronuntat in dosarul de trafic de droguri in care Stefan Catalin Ion a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei, magistratii dispunand in cazul acestuia o pedeapsa de doi de inchisoare cu suspendare, o perioada de supraveghere de patru ani si o amenda penala echivalenta cu 180 de zile de munca in folosul comunitatii sau plata unei sume in bani.

Catalin Stefan Ion, pe numele sau adevarat, a semnat chiar un acord de recunoastere a vinovatiei care, daca va fi acceptat de instanta, i-ar putea aduce o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cheloo a intrat in atentia procurorilor DIICOT anul trecut, la sfarsitul lunii martie, cand acestia au descins la locuinta sa din Bucuresti, dar si la casa pe care o are la Breaza. Anchetatorii aveau informatii ca artistul organiza petreceri la care isi chema prietenii si le distribuia substante interzise.

De altfel, in casa lui au si gasit 10 grame de cannabis. In timpul anchetei, Cheloo a decis sa isi recunoasca vinovatia, iar avocatii lui au negociat cu anchetatorii conditiile acestei recunoasteri. S-a ajuns la un acord care prevede ca artistul sa fie condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare si la plata a 180 de zile de amenda.

Urmeaza ca judecatorii sa se pronunte cu privire la acest acord. Tot ei vor stabili, daca e cazul, si cuantumul amenzii care poate varia intre 10 si 500 de lei pe zi.

Cheloo de la Parazitii, la Tribunalul Prahova: Imaginea mea e atat de deteriorata ca nu se poate schimba in rau

Raperul Cheloo s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Prahova, unde procurorii DIICOT au trimis dosarul cu acordul de recunoastere a vinovatiei pentru trafic si consum de droguri, el recunoscand in fata instantei faptele de care este acuzat si spunand ca este de acord cu pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

La iesirea din sala de judecata, Cheloo a spus ca imaginea sa este ”atat de deteriorata sau de groaznica” incat nu poate sa se schimbe in rau. Stefan Catalin Ion, cunoscut publicului sub numele de scena Cheloo, a fost prezent, miercuri, la Tribunalul Prahova, unde se judeca dosarul in care este acuzat de trafic de droguri si in care artistul a incheiat un acord de vinovatie in fata procurorilor DIICOT Ploiesti.

La sosirea sa la Tribunalul Prahova, Cheloo le-a spus jurnalistilor ca a venit la un eveniment monden.

”Lansare de album Parazitii, o piesa noua, eveniment monden”, a spus Chelo. 

Intrebat daca a facut acord de recunoasterea vinovatiei in dosarul in care este acuzat de trafic de droguri, el a raspuns:

”Da. Va deranjeaza? Alte intrebari”. Cheloo a refuizat sa dea detalii despre acuzatiile pe care i le-au adus procurorii DIICOT. ”Dosarul e public, puteti sa cititi, va trageti concluziile, e cel mai sanatos. (…) Daca ar fi dupa mine, as fi acasa. (…) Intotdeauna sunt emotionat, doamna. Ca sa zic asa, sunt foarte, foarte agitat si-mi tremura mainile”, a mai afirmat el.

In fata instantei, Stefran Catalin Ion a recunoscut faptele si a spus ca este de acord cu pedeapsa de doi ani cu suspendare si patru ani supraveghere, iar la iesirea din sala de judecata a afirmat ca imaginea sa este atat de deteriorata incat procesul de trafic de droguri nu o poate agrava.

”Mi-am recunoscut greselile. Nu vreti sa cititi dosarul si sa va informati? De ce vreti sa auziti de la mine? (…) imaginea mea este atat de deteriorata sau atat de groaznica de o viata incat nu cred ca poate sa schimbe in rau imaginea mea de artist sau ca ce vreti voi”, a spus Cheloo raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Totodata, intrebat daca are ceva sa-si reproseze a raspuns ca nu isi face foarte des autocritica.

”Decizia judecatorilor este decizia care trebuie acceptata. Nu mai conteaza daca eu sunt de acord sau nu cu ce s-a intamplat. Sunt foarte relaxat, viata merge inainte intotdeauna”, a adaugat el.

Instanta a ramas in pronuntare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Mai 2017
Citeste mai multe despre: cheloo, droguri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed