Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Catalina Ponor, pe listele PSD Constanta la alegerile parlamentare din acest an. Prima explicatie a gimnastei

catalina ponor

Gimnasta Catalina Ponor a afirmat, joi, ca a fost 'propusa pe lista' pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an, dar ca nu a dat inca un raspuns invitatiei, urmand sa faca acest lucru vineri.

"Legat de ceea ce s-a scris in presa, atata timp cat eu nu am dat nicio declaratie oficiala daca voi candida sau nu, mi-as dori ca cei care comentati urat pe pagina mea sa va abtineti pana maine dimineata, cand voi da un raspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusa pe lista, insa nu am dat inca niciun raspuns in legatura cu asta! Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe", a scris Ponor pe Facebook.

Purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Titus Mircea Dobre, a declarat pentru AGERPRES ca multipla campioana Catalina Ponor se va afla pe lista de candidati la Camera Deputatilor la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

"Candidatura pe un loc eligibil a gimnastei Catalina Ponor din partea organizatiei PSD Constanta pentru Camera Deputatilor, este o certitudine de 100%, dar lista mare, cu cei 40 de candidati, va fi finalizata si aprobata vineri" a declarat Titus Dobre.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 27 Septembrie 2016
Citeste mai multe despre: catalina ponor, alegeri, psd,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed