Casa le-a luat foc din nou la cateva ore dupa ce pompierii au plecat. Acuzatiile grave facute de o familie din Dambovita

Ultimul update: Sambata 16 Ianuarie 2016 07:11
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016 07:52
Categorie: Actualitate

Acuzatii grave planeaza asupra pompierilor din Dambovita. Militarii au fost solicitati sa stinga un incendiu, dar, dupa ce au plecat de la fata locului, focul a reizbucnit.

Proprietarii casei de vacanta care a ars in totalitate sustin ca echipajele au ajuns tarziu la fata locului si nu si-au facut treaba.

In timp ce oamenii spun ca vor sa dea ISU in judecata pentru neglijenta in serviciu, reprezentantii institutiei sustin ca n-au gresit cu nimic.

Scenele s-au derulat in comuna Runcu din judetul Dambovita. Initial, focul a pornit de la hornul din zona sufrageriei, sustin proprietarii. Ei au fost cei care au sunat la pompieri, dar echipajele ar fi ajuns tarziu, spun martorii. Apoi au intampinat si alte probleme.

In cele din urma, pompierii si-au declarat interventia incheiata. Insa dupa aproximativ o ora, spun oamenii, valvataia a reizbucnit si a inghitit casa de vacanta cu totul.

Reprezentantii ISU sustin ca este vina proprietarilor. "Dupa lichidarea primului incendiu, proprietarii au facut focul in bucatarie, ramasa neafectata din primul incendiu, izbcnind al doilea incendiu. De aceasta data, cauza probabil a fost tot un cos de fum neprotejat termic."

Oamenii ii contrazic si spun ca locul era un spatiu deschis, iar in bucatarie nici nu aveau soba. Proprietarii sunt hotarati sa dea ISU in judecata si vor sa ceara despagubiri.


 

O familie cu 7 suflete a ramas fara casa, dupa ce locuinta a fost distrusa de incendiu. Traiesc acum intr-o bucatarie de vara

O familie cu 7 suflete a ramas fara casa, dupa ce locuinta a fost distrusa de incendiu. Traiesc acum intr-o bucatarie de vara

coruptie

Reglementările care i-ar putea lăsa fără bunuri pe cei care se îmbogăţesc prin fraude

Femeia rănită joi de o bucată de tencuiala a fost externată

Suspiciuni de fraudă la Casa de ajutor reciproc din Abrud. Acuzaţiile clienţilor

hot prins

Hoţul care şi-a luxat glezna în timp ce încerca să scape, arestat pentru furt

Femeie găsită înecată lângă Curtea de Argeş. Motivul pentru care s-a sinucis

Scandal într-o benzinărie. Doi şoferi s-au luat la bătaie în faţă poliţiştilor