Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Coada de cativa kilometri la Ruse, dupa ce frontiera a fost inchisa. Ce alternativa au soferii

Embed:

N-au scapat de piedici nici cei care s-au indreptat duminica-noapte spre Bulgaria. La intrarea in Giurgiu, TIR-urile au format cozi pe cativa kilometri.

Punctul de trecere a frontierei dinspre Bulgaria a fost inchis, deoarece tara vecina a fost sub cod rosu de viscol. Unii soferi au asteptat chiar si 8 ore pana au ajuns la granita.

"Un coleg care e prin coloana la vama din Giurgiu, poate sa-mi spuna care-i treaba, se merge, nu se merge?
"Colegu se merge cate 5 metri, se mai sta, se mai merge cate 5 m, se mai sta. Incet, incet, da."

Peste 150 de TIR-uri asteptau duminica-noapte la intrarea in orasul Giurgiu, in drum spre granita cu Bulgaria.

"Am avut vama inchisa de catre bulgari. Bulgarii au inchis vama 1 ora pentru ca au avut o problema la vreo 40 de km, undeva prin Biala. Ei au cod rosu."

Coada TIR-urilor se intinde pe cativa kilometri, iar autoritatile au hotarat sa-i lase pe soferii care se indreapta spre granita din Giurgiu sa circule pe o singura banda. Pentru a evita aglomeratia in vama, politistii au instalat la intrarea in oras un filtru si permit sa treaca numai cate 5-10 autotrenuri odata.

Soferii se plang ca fiecare ora de asteptare inseamna, pentru ei, si bani pierduti.

"De vreo 3 ore. Coada mare, e inchisa Bulgaria am inteles. Zapada mare sau inundatii, am un coleg in fata nu se circula deloc."

Sofer: "Bulgaria problem."

Intre timp, voluntarii de la Crucea Rosie, ajutati de jandarmi, le-au impartit soferilor ceai cald.

Soferii trebuie sa stie ca punctul de trecere al frontierei de la Giurgiu este deschis, insa, la vecinii bulgari, frontiera de la Ruse este in continuare inchisa. Conducatorii auto sunt indrumati catre alternativa Sofia.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Ianuarie 2016
  • 1 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Bulgaria, cod rosu, viscol, cozi, soferi,
 
Ultimele stiri
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed