Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Blue Air a redirectionat zborul de miercuri spre Bruxelles la Liege. Pasagerii vor fi dusi gratis cu autocarul spre capitala

Blue Air

Compania aeriana Blue Air si-a redirectionat spre Liege zborul de miercuri pentru Bruxelle, intrucat aeroportul Zaventem ramane inchis a doua zi dupa atentate. Intr-un comunicat, Blue Air a anuntat ca pasagerii vor fi dusi cu autocarul la Bruxelles.

Iata comunicatul integral transmis de Blue Air:

"Tinand cont de faptul ca astazi (n.n. - miercuri) Aeroportul Bruxelles Zaventem este in continuare inchis, compania Blue Air a luat masurile necesare pentru a asigura in deplina siguranta operarea zborului 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotarat redirectionarea zborului catre Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), cu urmatorul orar de zbor:
 

0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Liege
0B124 19:45 Liege – 23:30 Bucuresti
(toate sunt ore locale)

Pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Bruxelles – Gare du Nord si Aeroportul Liege. Pe aceasta cale facem apel catre pasageri sa se prezinte cu 3 ore inainte de zbor la punctul de intalnire din Bruxelles – statia de autocare dedicata din Gare du Nord. Vom asigura transferul cu autocarul catre Bruxelles – Gare du Nord si pasagerilor care vor ateriza la Liege.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si va asiguram ca facem tot posibilul sa oferim pasagerilor varianta optima de transport in aceste momente dificile.

Ne puteti contacta pe:
- Facebook: https://www.facebook.com/BlueAirSmartFlying/
- Twitter: https://twitter.com/BlueAirWeb
- Call Center: Romania 0903 760 130, Belgia 0032 2 2177273".

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: bruxelles, blue air, zboruri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed