Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gica Gogoasa a fost trimis in spatele gratiilor, dupa ce si-a incendiat masina in fata CSM. Ce pedeapsa risca pentru fapta sa

Embed:

Incatusat vineri seara pentru ca si-a incendiat masina pe strada in fata Consiliului Superior al Magistraturii, Gica Gogoasa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Omul protesta pasnic de mult timp, nemultumit de deciziile primite intr-un proces. Insa ieri a pus in pericol vietile altor oameni si a blocat o strada din Bucuresti, iar anchetatorii cer arestarea sa.

"De ce v-ati incendiat masina? Ce aveti cu justitia?"

Gica Gogoasa a ajuns la sectia 20, dupa ce, in plina zi, a provocat mare agitatie si a pus vietile oamenilor in pericol, pe Calea Plevnei din Capitala.

“Este mobilizare generala in fata Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce un barbat si-a incendiat masina in mijlocul strazii! Mai multi pompieri, politisti si anchetatori au ajuns de indata la fata locului.”

Omul in varsta de 66 de ani avea o pancarta legata de piept. Martorii povestesc ca a stat putin, iar apoi a dat foc autoturismului si privea cum se inalta flacarile.

Locotenent Marin Adrian: "Cand am ajuns nu era nimeni in masina, incendiul se manifesta violent in habitaclu, autoturismul fiind distrus aproape in totalitate."

Gica Gogoasa insa nu a parasit locul faptei. A protestat pe langa pompieri, iar apoi a fost condus de politisti la audieri.

Diana Sarca, Politia Capitalei: “Se fac cercetari care se desfasoara sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, blocarea cu intentie a cailor de acces a autovehiculelor si distrugere calificata."

Masina pe care a incendiat-o a fost adusa si ea la sectie.

Barbatul venea si statea de luni intregi la sediul CSM, suparat ca un teren pe care il avea in proprietate a fost revendicat de altcineva. In instanta, nu a obtinut un verdict si a trecut la proteste. Pana ieri doar isi striga necazul, insa si-a schimbat strategia si a trecut la masuri extreme.

"- De ce-a fost... pana acum era mai pasnic, acum de ce a...?
- Dar e foarte pasnic omul, e pasnic.
- A incendiat masina.
- Pai e masina lui!"

Conducerea CSM a declarat ca piromanul nu a facut niciodata vreo plangere la sediu si nici la Inspectia Judiciara.

Anchetatorii l-au incatusat vineri seara, iar barbatul si-a petrecut noaptea in Arestul Politiei Capitalei. Sambata, magistratii au decis sa-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Ianuarie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed